Articole despre: focare epidemice
Criterii de diagnostic etiologic în toxiinfecțiile alimentare
Gabriela Pasescu Dr.Toxiinfecțiile alimentare sunt boli acute, care apar sporadic sau epidemic, în urma consumului de alimente intens contaminate cu variate bacterii și/sau toxinele acestora. Ele se caracterizează, din punct de vedere clinic, printr-o simptomatologie de gastroenterocolită acută și fenomene toxice generale. &nbs......
-
HOPE for Severe Affective Disorders 2025
3 / 12 / 2025 -
A VI-a Editie a Evenimentului Actualitati in bolile sistemice 2025
4 / 12 / 2025 -
Best OF – Ediția a IX-a
5 / 12 / 2025 -
Curs "Hipertensiunea arterială în secolul XXI" 2025
5 / 12 / 2025 -
MEDICINA ADOLESCENTULUI – Perspectiva multidisciplinară
5 / 12 / 2025 -
CAMPANIA – DIALOGURI DESPRE VIAŢĂ – EDIŢIA II Discuţie cu specialiştii despre droguri pe înțelesul tuturor
5 / 12 / 2025 -
Forumul „PROGRESE ȘI INOVAȚII ÎN OFTALMOLOGIE” 2025
10 / 12 / 2025 -
Zilele Științifice ale Institutului Clinic Fundeni 2025
10 / 12 / 2025 -
Practic ALT-S – Salt la realitatea medicală!
12 / 12 / 2025 -
Conferința Națională ”ABC în POLIARTRITA REUMATOIDĂ 2025
12 / 12 / 2025 -
EXCELENȚĂ ÎN ECHIPA MULTIDISCIPLINARĂ focalizată pe pacientul oncologic 2025
12 / 12 / 2025 -
Rolul Complementului în Patologia Renală: de la Patogeneză la Management
13 / 12 / 2025


























