20
None

A 72 -a editie a simpozionului regional Farma Practic

Pe parcursul celor doua zile de prezentari, Farma Practic a reunit la Poiana Brasov 165 de farmacisti si asistenti din judetele  B, IF, GR, DB, BV .


Printre subiectele abordate in cadrul simpozionului amintim: sarcoporoza- o problemă de sănătate publică; abordări terapeutice complementare ale hipertensiunii arteriale; farmacistul – furnizor de servicii de sănătate; farmacistul, prieten cu legislația ?!; Alegeri. Principii. Decizii. Dar PRACTIC?!; provocări farmacoterapeutice în contextul extinderilor și limitărilor actuale de indicații; otc-urile, riscuri în asocierea cu tratamentele cornice; tribuna farmaciei.


Coordonatorul stiintific al manifestarii a fost Prof. univ. dr. farm. Dumitru Lupuleasa, iar alaturi de el s-au aflat nume reprezentative pentru comunitatea medicala si farmaceutica precum: Prof. univ. dr. farm. Doina Drăgănescu, Prof. univ. dr. farm. Cornel Chiriță, Farm. Sânziana Mardale, Farm. Mirela Zamfirescu, Farm. Anca Liana Lobonț, Farm. Smărăndița Ștefan, Farm. Corina Maroși, Prof. univ.dr. Gabriel Ioan Prada, Dr. Gerald Flintoacă-Filip.


Pe aceasta cale va multumim pentru sprijinul si implicarea dumneavoastra in concretizarea parteneriatului pe care il aveti cu farmacistii si asistentii de farmacie. Suntem onorati de increderea pe care ne-ati acordat-o si speram sa va avem alaturi si la viitoarele editii Farma Practic.  


Calendarul urmatoarelor editii FP poate fi consultat mai jos:
• Ediția nr. 73 - Covasna, 12-13 aprilie, județe în focus - PH, BZ, GL, VN, CV;

• Ediția nr. 74 - Sovata, 10-11 mai, județe în focus - AB, CV, BV, SB, MS, HR;

• Ediția nr. 75 - Gura Humorului, 28-29 iunie, județe în focus - SV, IS, VS, BC, BT;

• Ediția nr. 76 - Gura Humorului, 20-21 septembrie, județe în focus - MM, BN, MS, HR, NT, SV;

• Ediția nr. 77 - Eforie Nord, 11-12 octombrie, judete in focus - CL, CT, IL, TL, B, BR;

• Ediția nr. 78 - Băile Herculane, 01-02 noiembrie, județe în focus - OT, DJ, VL, GJ, AG, TR, CS;

• Ediția nr. 79 - Băile Herculane, 22-23 noiembrie, județe în focus - AR, TM, CS, HD, MH.

De asemenea, va informam pe aceasta cale ca Houston are in pregatire si alte proiecte care se adreseaza (si) farmacistilor si la cerere proiecte personalizate pentru companii farmaceutice.Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha