60
None

De Ziua Internațională a Diabetului, poveștile salvează vieți!

Cei aproape 1,5 milioane de oameni cu diabet din România se luptă cu boala în fiecare zi. Pe ei i-ar putea ajuta să afle poveștile altor persoane care trăiesc cu acest diagnostic și care se bazează pe tehnologie pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Micile războaie pe care le duc în fiecare zi necesită curaj dincolo de ceea ce văd oamenii.

Georgiana D., credit foto Dexcom

Trebuie să spunem lumii că există o modalitate mai ușoară de a gestiona diabetul cu tehnologia CGM (monitorizarea continuă a glucozei), astfel încât persoanele cu diabet să aibă șansa de a-și trăi viața la maxim.

De Ziua Internațională a Diabetului, a fost lansat site-ul #SeeDiabetes, o galerie online care prezintă imagini de impact și povești ale persoanelor cu diabet. Credem că o imagine spune o mie de cuvinte, iar aceste imagini povestesc cum este să trăiești cu o boală ascunsă și neînțeleasă. Prin împărtășirea poveștilor și fețelor Dexcom Warriors, dorim să arătăm de ce extinderea accesului la tehnologia CGM (monitorizarea continuă a glucozei) este atât de importantă pentru toate persoanele cu diabet din România.


Printre cei care au luat parte la ședința foto de la Londra s-a aflat și o tânără din România, Georgiana D. Imaginile ei, capturate de un celebru fotograf de modă, se află în galeria #SeeDiabetes și pot fi văzute în lumea întreagă, alături de cele ale altor persoane cu diabet din toată lumea care și-au împărtășit poveștile și stările în fața camerei. 


 


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha