60
None

Dezbatere publică a proiectului pentru aprobarea preţurilor maximale ale medicamentelor de uz uman, valabile în România

Ministerul Sănătăţii organizează marți, 28 mai 2019, ora 12.00, la sediul Ministerului Sănătăţii, sala de consiliu, etaj 2, şedinţa publică de dezbatere a proiectului de Ordin privind modificarea Anexei nr. 1 la Ordinul ministrului sănătății nr. 1468/2018 pentru aprobarea preţurilor maximale ale medicamentelor de uz uman, valabile în România, care pot fi utilizate/ comercializate de către deţinătorii de autorizaţie de punere pe piaţă a medicamentelor sau reprezentanţii acestora, distribuitorii angro şi furnizorii de servicii medicale şi medicamente pentru acele medicamente care fac obiectul unei relaţii contractuale cu Ministerul Sănătăţii, casele de asigurări de sănătate şi/sau direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti, cuprinse în Catalogul naţional al preţurilor medicamentelor autorizate de punere pe piaţă în România, a preţurilor de referinţă generice şi a preţurilor de referinţă inovative.

Înscrierea:

-  în format electronic la adresa de email: moancea@ms.ro, până mâine, marți 28.05.2019, ora 11.00, în limita a 40 de locuri disponibile;
- pentru înscriere sunt necesare: nume și prenume, seria și numărul documentului de identitate, compania/instituția, doresc/nu doresc luarea cuvântului;
-    accesul se va face pe baza documentului de identitate, marți, 28.05.2019, începând cu ora 11.30.

La ședința publică vor participa:


- doamna Sorina Pintea, ministrul sănătății,
- domnul Dan Octavian Alexandrescu, secretar de stat,
- reprezentanți ai Direcției politica medicamentului și a dispozitivelor medicale.

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Transparenţă decizională – Acte normative în transparență.

Cu stima,

Ministerul Sanatatii

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha