70
None

Fitbit Versa 2, smartwatch-ul care monitorizează starea de sănătate și calitatea somnului

Fitbit Versa 2, versiunea premium a celui mai îndrăgit și mai bine vândut produs din portofoliul companiei, Fitbit Versa, este acum disponibil în magazinele din România.


Noul ceas vine cu optiuni performante precum posibilitatea evaluării somnului printr-o funcție Sleep Score (Optiune valabila in aplicatia Fitbit pentru utilizatorii care au un produs ce monitorizeaza ritmul cardiac. Valabil curand pentru Fitbit Ionic si produsele din familia Versa) personalizată și alarme smart , monitorizarea activității fizice și stării de sănătate. Noul smartwatch are microfon integrat care permite răspuns vocal la mesajele text. În plus, cu Versa 2 utilizatorii au posibilitatea de a plăti cu ceasul prin opțiunea Fitbit Pay. De asemenea, cu ajutorul aplicației Spotify pot asculta muzica și podcasturile  preferate. Miile de aplicații și fețe de ceas, alături de posibilitatea activării ecranului Always-On  fac din Versa 2 un produs versatil și valoros datorită informațiile despre sănătate și fitness pe care le oferă. Versa 2 are o autonomie extinsă a bateriei de peste 5 zile.

Fitbit Versa 2 este disponibil în România la prețul de 199,95 Euro, iar Versa 2 Special Edition, care vine în plus o curea textilă, se poate achiziționa pentru 229,95 Euro. Accesoriile pornesc de la 29,5 Euro. Noul produs se găsește în lista celor mai mari magazine online și offline din România, printre care: eMAG, Altex, Orange, Flanco, cât și Vodafone și Hervis.

Un somn mai bun pentru zile mai bune
Calitatea somnului este foarte importantă pentru starea de bine. Conform unui studiu realizat pe utilizatorii Fitbit , în perioada aprilie 2019 - iulie 2019,  64% dintre respondenți cred că somnul e prioritar pentru sănătatea lor. Cu toate acestea, o mare parte dintre oameni nu dorm suficient. Fitbit a fost prima companie care a pus accent pe analiza somnului, acum mai bine de 10 ani, primele date monitorizate fiind folosite doar pentru studii medicale de specialitate. Ca lider în monitorizarea stagiilor somnului, compania a analizat date din peste 10,5 miliarde de nopți dormite cu un dispozitiv Fitbit la mână. Cu ajutorul lor, Fitbit a dezvoltat:

o    Sleep Score: opțiune prin care utilizatorii primesc o notă a somnului direct în aplicația Fitbit și pot afla mai clar detalii despre calitatea somnului lor. Această notă se bazează pe un calcul ce ia în considerare ritmul cardiac (din timpul nopții și în repaus), momente de agitație, treziri și stagii ale somnului.
o    Alarme smart (Smart Wake): noua funcționalitate este setată să te trezească în cel mai bun moment al ciclului de somn, REM sau somn superficial, bazându-se pe un interval preselectat de 30 minute.  Alarmele vor fi disponibile în curând pe smartwatch-urile Fitbit.
o    Modul special de funcționare în timpul nopții (Sleep Mode): dacă nu vrei să fii deranjat poți dezactiva ecranul luminos al ceasului și notificările. Această opțiune poate fi folosită și în alte contexte, de exemplu în întâlniri sau în timpul antrenamentelor.


Pentru a ajuta milioanele de oameni din întreaga lume să își înțeleagă și îmbunătățească somnul, Fitbit dezvoltă și oferă nenumărate funcționalități. În cazul Versa 2 este vorba de monitorizare automată a activității, tehnologia PurePulse 24/7, peste 15 tipuri de exerciții bazate pe obiectivele personale setate în aplicație, conectarea la GPS-ul telefonului și rezistența la apă (până la 50 metri).
 
Funcționalități smart pentru întreaga zi
Versa 2 aduce și alte noutăți, cum ar fi plata cu ceasul prin Fitbit Pay . Noul Fitbit Versa 2 vine și cu aplicația Spotify prin care abonații Spotify Premium își pot controla muzica și podcast-urile direct de la încheietura mâinii. În plus, pe Versa 2 poți stoca peste 300 de melodii și playlist-uri în aplicația Deezer . Cu Versa 2 ai acces și la notificările de pe smartphone, calendar, apeluri sau mesaje text. Utilizatorii de Android pot folosi și microfonul integrat pentru a răspunde la mesaje text și notificări . În plus, cu cele peste 3000 de aplicații și fețe de ceas utilizatorii își pot personaliza atât ecranul, cât și modul în care sunt afișate informațiile.


 
Rapiditate și design rafinat
Deși are mai multe funcționalități decât predecesorul său, Versa 2 are un procesor mai rapid ceea ce îi îmbunătățește performanțele, rapiditatea, sistemul de navigație. În plus, ecranul AMOLED îi oferă utilizatorului vizibilitate mai bună, culori mai clare și posibilitatea de a seta ecranul pornit permanent  (always-on) astfel încât să poți vedea mai ușor cât e ceasul sau care sunt rezultatele antrenamentelor în timp ce faci sport.

Versa 2 este cel mai avansat și modern smartwatch din portofoliul Fitbit. Este realizat cu precizie și finețe, din materiale fine și finisaje elegante. Este un smartwatch premium, cu margini rotunjite, un singur buton, rezistent la apă (până la 50 metri), greutate redusă. Culorile naturale ale carcasei îi oferă un aspect sofisticat și modern, ceea ce îl face ușor de asortat indiferent de stilul personal.
Varianta Versa 2 Ediție Specială vine cu o curea textilă jacquard, în două variante de culoare: navy-pink asociată cu o carcasă din cupru și aluminiu roz sau negru-smoke cu o carcasă gri. În aceeași cutie se găsește și o curea clasică de silicon navy sau olive

DESPRE FITBIT
 
Produsele Fitbit ajută oameni din lumea întreagă să ducă o viață mai activă și mai sănătoasă, oferindu-le informații despre activitățile lor fizice, alături de sfaturi practice pentru a-și îndeplini obiectivele de fitness. Fiind cel mai cunoscut brand global de dispozitive inteligente tip wearables, Fitbit creează produse și experiențe care motivează utilizatorii să aibă o viață mai sănătoasă. Compania oferă o gamă variată de produse inovatoare potrivite pentru monitorizarea activităților sportive precum brățările inteligente Fitbit Charge 3, Fitbit Inspire HR, Fitbit Inspire, Fitbit Ace 2, alături de ceasurile inteligente Fitbit Ionic și Fitbit Versa, căștile wireless Fitbit Flyer și cântarele inteligente Fitbit Aria® și Fitbit Aria .  Produsele Fitbit se găsesc în peste 39,000 de lanțuri de magazine din peste 100 de țări. Bazându-se pe una dintre cele mai mari rețele sociale globale cu oameni care vor să își îmbunătățească stilul de viață, platforma Fitbit oferă informații și sfaturi personalizate prin intermediul aplicațiilor interactive, printre care Fitbit, Fitbit Coach și sistemul de operare Fitbit OS pentru smartwatch-uri. Fitbit Health Solution lucrează la îmbunătățirea soluțiilor prin care angajatorii, cei care lucrează în asigurări și alte persoane din domeniul asistenței medicale să poată îmbunătăți sănătatea oamenilor.

Fitbit și logo-ul Fitbit logo sunt mărci înregistrate ale companiei Fitbit, Inc. în U.S. și alte țări. Alte mărci înregistrate Fitbit pot fi găsite pe site-ul www.fitbit.com/legal/trademark-list. Mărcile comercializate de o terță parte sunt proprietatea respectivilor.

Comentarii


Laura

Hey - I was checking out your site and I’m impressed with how clean and professional it looks. Adding video to your website has become an absolute MUST. Even something basic that clearly defines exactly what it is you're offering & why work with your company vs competitors... My team, based out of Jerusalem and California, creates quality animated explainer videos. Our award-winning videos are proven to increase customer engagement and decrease user bounce rate. Email me back for some explainer video samples, pricing, or just to say hi! -Laura Email: Laura@explainmybusiness.com Website: explainmybusiness.com

Oct. 22, 2019, 8:18 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha