60
None

Milestone Technology Day România 2024

Evenimentul „Milestone Technology Day România 2024” a avut loc astăzi, 5 iunie 2024, la hotelul Novotel Bucharest City Centre și a fost un prilej pentru echipa Milestone și pentru partenerii săi, lideri în domeniul tehnologiei, să dezbată despre felul în care tehnologia video pe platformă deschisă de la Milestone poate ajuta companiile din diverse industrii să își eficientizeze operațiunile, să își protejeze activele critice sau să îmbunătățească viteza de răspuns în situații de urgență.

În prim plan, la deschiderea evenimentului a fost puterea pe care o dau platforma deschisă Milestone XProtect și partenerii de tehnologie pentru implementarea soluțiilor, apoi s-a trecut în revistă istoria VMS a Milestone Systems, precum și activitățile de actualitate ale companiei în regiune.

„Astăzi am avut în România cel mai important eveniment din regiune, „Milestone Technology Day România 2024”, cu un număr impresionant de participanți cărora le mulțumim! Atât echipa noastră, cât și partenerii de tehnologie au prezentat potențialul imens al platformei deschise Milestone prin demonstrațiile din cadrul standurilor.

Ne bucurăm că au fost alături de noi integratorii, dar și utilizatorii finali care își doresc să abordeze diferit provocările reale ale afacerilor din diferite domenii. Depășim tot mai mult scenariile tradiționale de securitate prin analizele video care oferă acum soluții optimizate, iar cu partenerii potriviți, aceste idei pot deveni realitate”, a declarat Borislava Kenarova, manager regional de vânzări pentru Europa de Est, CSI și Israel, Milestone Systems.

În cadrul celor 12 standuri, partenerii Milestone au prezentat cum platforma Milestone de gestionare video permite integrarea cu o varietate mare de echipamente, care permit crearea unor soluții pentru industrie. Platforma deschisă face posibilă creșterea afacerilor și integrarea soluțiilor lor, atât pentru securitate, cât și dincolo de scopurile de securitate, pentru evoluție și eficiență.

Christian Morana, de la Milestone Systems, a prezentat trendurile care redefinesc industria, unde valorificarea inteligenței artificiale devine tema principală a momentului. Această prezentare a provocat dezbaterea „Always AI - Technology Trends That Will Re-shape the Industry”, moderată de Adrian Seceleanu. La dezbatere s-au alăturat Yugo Neumorni, ca reprezentant CIO Council Romania, Nikita Zhivago de la NVIDIA și Dan Bogdan, de la Dell EMC, analizând situațiile concrete ale noilor provocări aduse de IA în această industrie. Una dintre temele de interes actual, dar cu importanță majoră și în viitor, rămâne securitatea cibernetică care a făcut subiectul unei prezentări. Modul în care tehnologia modelează harta soluțiilor Milestone a fost o altă temă abordată.

Evenimentul a fost de interes, atât pentru parteneri, cât și pentru integratori și utilizatori finali, reunind peste 100 de participanți din domenii precum: retail, medical, logistică, agricultură, transport ș.a., precum și integratorii de soluții de securitate și IT.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este un furnizor de top de software de tehnologie video bazat pe date pentru și dincolo de securitate, care ajută lumea să vadă cum să-și asigure siguranța, să-și protejeze activele și să-și crească eficiența afacerii. Milestone oferă o comunitate pentru platformă open care stimulează colaborarea și inovația în dezvoltarea și utilizarea tehnologiei video de rețea, cu soluții fiabile și scalabile, demonstrate în peste 500.000 de locații ale clienților din întreaga lume. Fondată în 1998, Milestone este o companie independentă în cadrul Grupului Canon. Pentru mai multe informații, vizitați: www.milestonesys.com

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha