14
None

ROWE lanseaza campania Beauty Hero


Castiga echipamente de 10.000 EUR pentru centrul tau de estetica. Simplu si distractiv, eficient si inventiv.

A venit ziua cea mare! Astazi dam startul unui concurs incitant – “Beauty Hero” – prin care dorim sa aducem zambete, emotii frumoase si o confirmare in plus a ceea ce poate face tehnologia estetica pentru fiecare dintre noi.

Daca ai un centru de estetica dotat cu echipamente ROWE, accepta provocarea si cauta cea mai serioasa si motivata candidata careia sa ii oferi GRATUIT un plan de tratament de slabire (exclusiv cu aparatura ROWE) pe durata a 30 de zile. La finalul concursului, candidata cu cele mai bune rezultate de slabire (procent slabit din greutatea ei totala initiala + masuratori in centimetri) va primi un premiu cash, din partea noastra, de 1,000 EUR dar si o rochie semnata de Aleha Toncea si bijuterii Laura 8. Tu ca si proprietar al centrului care a avut clienta cu cea mai buna reusita, vei primi un voucher de 10,000 EUR +TVA in echipamente ROWE pe care sa le alegi dupa cum consideri, la finalul concursului.

Daca vrei sa te inscrii, iata care sunt pasii, pe scurt (oricand poti obtine de la noi mai multe detalii):

– Scrie un comentariu la postarea aceasta prin care ne anunti ca vrei sa te inscrii; vei primi detalii despre regulament si alte info care trebuiesc confirmate la inceput , asa incat totul sa fie simplu, sigur si transparent.

– Posteaza pe paginile de social media ale afacerii tale (Facebook, Instagram) informatiile primite de la noi: poza de coperta in care anunti concursul, filmuletul cu vedeta care este imaginea acestui concurs (vedeta TV Simona Patruleasa) si textul pe care ti-l oferim. Poti sa iti alegi candidata cum iti doresti: fie din persoanele care se arata interesate pe Facebook, dintre clientele existente carora in felul acesta le poti rasplati fidelitatea, dintre prieteni, familie, recomandari, etc. Nu uita ca ai nevoie de o candidata motivata, serioasa, dispusa sa se lase fotografiata /filmata si postata si care … sa aiba de unde slabi. Daca ai un candidat care renunta pe parcurs, se incheie si participarea ta la concurs. Poti sa te inscrii cu mai multe candidate, dar nu uita ca le oferi gratuit tratamentele. Este la alegerea ta care sunt tratamentele pe care le va urma dar si frecventa lor. Experienta ne-a invatat ca persoanele determinate pot scoate rezultate fantastice chiar si cu doua/trei echipamente.

– Dupa ce ai candidata/ candidatele, va trebui sa ne trimiti filmulet cu masuratorile ei/ lor. Acestea vor fi postate treptat, incepand cu 16 noiembrie, pentru transparenta totala a concursului si totpe data de 16 vom posta lista finala cu toate participantele)

– Pe paginile de social media ale afacerii tale, va trebui ca in data de 16 noiembrie sa fie prima postare de incepere a concursului. Poze, filmulete, dar si o poveste frumoasa pot creste interesul publicului pentru a urmari epopeea de slabire a candidatei tale. Poti face postari serioase, explicative (ce face fiecare terapie, ce strategie de slabire ai gandit, de ce isi doreste candidata ta sa slabeasca), dar si postari nostime sau non-formale (de tip boomerang, tiktok, poze editate amuzant, etc). Solicita public ajutorul clientilor sau a urmaritorilor tai in acest sens: spune-le ca esti in concurs, ca poti castiga o dotare tehnologica superioara si ca orice ajutor e bine venit. Oamenilor le place sa aiba sansa sa ajute, se vor distra, se vor defocusa de la stirile ingrijoratoare ale momentului, iar tu vei avea posibilitatea sa inveti, sa te dezvolti, sa te promovezi frumos. Poti organiza concursuri sau oferi mici premii in acest sens (vouchere de discount, tratamente gratuite, etc)

– Pe toata durata concursului participantata ta are obligatia de a face 3 postari/ saptamana cu tratamentele pe care le urmeaza (cu hashtagurile oferite de noi); iar tu ca salon va trebui sa faci o postare/saptamana cu fiecare participanta. Nu uita, scopul final al concursului este acela de a promova si de a crea cat mai multa vizibilitate la serviciile pe care le oferi. Ia in serios aceste postari, pentru ca sunt mandatorii. E important sa stii ca vom avea si cateva premii suplimentare si substantiale, oferite celor mai active si/sau creative postari

– La finalul concursului, vom posta rezultatele finale ale tuturor participantelor. In cazul in care sunt participante cu acelasi procent de slabire, se vor lua in calcul si masuratorile in centimetri. Candidata castigatoare, daca indeplineste toate conditiile (postari, masuratori, etc) va primi de la tine premiul oferit de noi: 1000 eur cash, rochie Aleha Toncea si bijuterii Laura8.

– Afacerea ta care va avea candidata castigatoare va primi premiul oferit de ROWE: echipamente ROWE in valoare de 10,000 eur +TVA

Cei care au fost la conferintele noastre isi amintesc de provocarea de a fi Eroul Afacerii Tale – iar ACUM este cel mai bun moment sa iti asumi acest rol. Afacere ta are nevoie, dar si cei din jurul tau, din jurul nostru au nevoie de proiecte inspirationale care se ne mute atentia catre lucruri optimiste si motivationale.

Intra in “Beauty Hero ! Participarea va fi un plus, dar TU trebuie sa castigi!


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha