47
None

Scoala Oftalmologica de Vara din Romania “Glaucomul – Ce ar trebui sa stim si ce trebuie sa facem!”


Scoala Oftalmologica de Vara din Romania “Glaucomul – Ce ar trebui sa stim si ce trebuie sa facem!”, editia a V-a, reuneste la Iasi in perioada 12-17 Iunie 2023, zeci de specialiști din principalele centre medicale si academice romanesti recunoscute si certificate national si international

Scoala Oftalmologica de Vara din Romania
Presedinte: Prof. Univ. Dr. Alina POPA CHERECHEANU Presedinte Executiv: Prof. Univ. Dr. Danut COSTIN Perioada: 12-17 Iunie 2023
Locație: Sala New York, Hotel Ramada, Iasi
Website: www.scoalaoftalmologica.ro

Avem onoarea si bucuria de a va anunta ca in perioada 12-17 Iunie 2023, Iasul revine in atentia comunitatii medicale din Romania prin intermediul celei de a V-a ediții a Scolii Oftalmologice de Vara din Romania, manifestare emblematica pentru comunitatea medicala ieseana, un eveniment devenit de traditie si unul dintre evenimentele majore ale oftalmologiei romanesti, atat prin aria stiintifica acoperita cat si prin participare, organizata in parteneriat cu Societatea Romana de Glaucom, Societatea Romana de Oftalmologie si Spitalul Clinic de Urgenta “Prof. Dr. Nicolae Oblu”.

Tema generala propusa pentru ediția din acest an este “Glaucomul – Ce ar trebui sa stim si ce trebuie sa facem!”. In cadrul celei de a V-a editii a Scolii Oftalmologice de Vara din Romania vor fi alaturi de noi colegi din Romania dar si din strainatate in domeniile oftalmologie, optometrie, nutritie, asistenti medicali, pentru a ne impartasi cu generozitate din propria si vasta lor experienta. Dorim sa avem un dialog constructiv in care “noul” sa fie principalul reper.

Scoala Oftalmologica de Vara din Romania va ingloba modalitati variate de prezentare: comunicari, simpozioane, workshop-uri, video-proiectii, filme video, e-postere, cursuri care se vor desfasura pe modelul “fata in fata“ si din dorinta de a stimula interactiunea in mai multe moduri inovatoare precum si pentru a incuraja dialogul.

Iasul a fost si ramane un important centru cultural, academic si stiintific, unul dintre cele mai vechi orașe din Romania. In perioada 1916-1918, Iasul a fost capitala Romaniei. Orasul Iasi se mandreste ca este locul in care a aparut primul ziar romanesc, este si casa primei universitati romanesti (1860, prin decretul lui Alexandru Ioan Cuza) si este in prezent al doilea centru universitar ca marime din Romania.

Iata asadar doar cateva dintre motivele pentru care comitetul stiintific si de organizare au ales pentru acest eveniment medical de anvergura Iasul “ca și capitala” fapt care vine ca o intregire a reusitelor sociale, culturale si stiintifice ale acestui oras istoric.

In cadrul sesiunilor stiintifice ale Scolii Oftalmologice de Vara din Romania, specialisti din Romania vor prezenta cele mai noi proceduri și tehnici in domeniul oftalmologiei si optometriei care sunt aplicate in marile centre medicale din Romania dar si din Europa.

Prin acest eveniment se doreste abordarea unui program stiintific foarte interesant, cu participarea centrelor medicale si academice romanesti recunoscute. Prezentările științifice din cadrul Scolii Oftalmologice de Vara din Romania vor fi gazduite de Hotel Ramada din Iasi.

„Scoala Oftalmologica de Vara prin tematica din acest an si anume “Glaucomul – Ce ar trebui sa stim si ce trebuie sa facem!” ne ofera o mare oportunitate de a ne alatura expertilor, profesorilor si practicienilor, in jurul celor mai importante dezbateri despre Glaucom din lumea de azi, care va atrage o gama larga de ganduri, cercetari si practici atat din Romania cat si din alte tari, pentru a analiza si revaloriza convingerile de lunga durata, atitudinile si modurile de explorare in Glaucom”, declara Prof. Univ. Dr. Alina Popa Cherecheanu, Presedintele Scoala Oftalmologica de Vara din Romania.

Cu aceste ganduri in minte, va asteptam cu prietenie sa ne fiti alaturi la un eveniment important gazduit de Iasi, centru cultural si academic consacrat, intr-un anotimp care-i da orasului frumusete, vigoare si prospetime inconfundabila, in perioada 12-17 Iunie 2023.

Pentru inregistrare dar si pentru informatii suplimentare va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: https://scoalaoftalmologica.ro/

Operator Logistic Eveniment: DIMAS EVENTS Persoana de contact: Sebastian DRAGHICI
Mob: +40 730 808 778
E-mail: office@dimas.com.ro

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha