60
None

Tratamentul Hormonal - de la menarhă la menopauză

Terapia cu hormoni bioidentici este un tratament medical care utilizează hormoni ce au o structură chimică identică cu cea a hormonilor naturali produși în corpul uman. Acești hormoni bioidentici sunt de obicei utilizați pentru a trata dezechilibrele hormonale și simptomele asociate, în special în menopauză și andropauză.

Doamna Dr. Diana Mihai în colaborare cu Crisia Farm – organizează în perioada 13-14 septembrie o conferință pe această temă având ca  speaker un invitat special, Dr. Leila Soudah, ginecolog cu experiență de 22 de ani în Dubai, care prezintă ghiduri internaționale despre diagnosticul dezechilibrelor hormonale și tratamente personalizate folosind hormoni bioidentici, în cadrul primei ei participări în România.Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha