A VII-a a Conferinței de medicină și terapie intensivă perioperatorie 2024

Afisari: 740

Dragi colegi,
Dragi prieteni,

Ne face plăcere să vă anunțăm că ediția a 7-a a Conferinței de medicină și terapie intensivă perioperatorie va avea loc în perioada 27-29 iunie 2024 la Cluj-Napoca, la Aula Magna a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu.

Ne exprimăm speranța că, și în anul 2024 veți dori să participați și să ne fiți alături, iar cei care nu au fost prezenți până acum la conferințele noastre, vor vrea să ni se alăture.

Vom avea incluse, la propunerea participanților, teme de anestezie pediatrică, anestezie în neurochirurgie, noutăți în monitorizare, infecții nosocomiale, ventilație mecanică, alte teme de interes din terapie intensivă și din anestezie.

Vom avea ca speakeri, invitați de renume din țară, dar și din Franța, SUA, Italia, Olanda și din alte țări.
Intenționăm să organizăm din nou sesiunea serious games care a întrunit aprecierile Dvs. și care va consta în cazuri medicale care se vor rezolva pe baza indiciilor aflate la firmele sponsor, soldate cu premii constând în taxe pentru edițiile viitoare, cărți de specialitate și alte premii surpriză. De asemenea, vom continua să avem sesiuni dedicate tinerilor rezidenți în care lectorii vor fi colegii noștri, rezidenții ATI.

Vom avea și un număr de workshop-uri propuse de noi sau de firmele susținătoare ale conferinței, care se vor adresa unor teme de mare interes, ca de exemplu, monitorizarea EEG la adulți și la copii.

Ne exprimăm încă o dată speranța că veți alege să ne fiți aproape la conferință.
În numele comitetului de organizare,
Prof. Daniela Ionescu, MD, PhD, DEAA
Președinte conferințăOrganizator: https://medicinaperioperatorie.acaticluj.ro/