A XXII - a Conferinta Nationala a Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie, 2019

Afisari: 506

Dragi colegi,
Se apropie momentul așteptat de noi toți, de a ne revedea, cu ocazia conferinței anuale a Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie (SRUMB). Este un nou prilej de a cunoaște experiențele și realizările cele mai noi în domeniu.
Anul acesta evenimentul este găzduit de Tg. Mures și de echipa entuziastă care ne-a mai fost gazdă primitoare în 2011, manifestarea de atunci bucurându-se de un real succes.
În numele societății noastre, mă alătur organizatorilor locali invitându-vă la Tg. Mures, în perioada 9 – 11 mai 2019, pentru a participa la întâlnirea anuală a iubitorilor ecografiei, devenită tradițională.
Vă propunem un program variat, cu teme de interes general, dar și sesiuni axate pe probleme punctuale, de vârf tehnologic sau probleme mai puțin abordate, de înaltă specializare, precum și un program social foarte atractiv.
Dorim ca și de această dată să realizăm împreună o manifestare de anvergură și de înaltă ținută științifică, în care se vor întâlni experiențele ultrasonografice din aproape toate specialitățile medicale.
Încurajăm participarea mai tinerilor colegi, cu lucrări originale, folosind acest bun prilej pentru a iniția colaborări academice și profesionale durabile.

Vă așteptăm cu drag.

Prof. Dr. Viorela Enăchescu
Președinte SRUMB

Perioada:  9 - 11 Mai 2019

Locatie: Hotel Bussines, Targu Mures


Program Cursuri click AICI.

Program Conferinta click AICI.

Taxe Conferinte click AICI.

Taxe Cursuri click AICI.

Pentru inregistrare click AICI.


Organizator: https://conferintaeco2019.ro/