AL 43-LEA CONGRES NAȚIONAL DE GASTROENTEROLOGIE, HEPATOLOGIE ȘI ENDOSCOPIE DIGESTIVĂ 2024

Afisari: 1028

Stimați colegi, Dragi prieteni,

Societatea Română de Gastroenterologie are onoarea de a vă invita alături de profesioniștii din domeniul gastroenterologiei, hepatologiei, endoscopiei digestive și a neurogastrologiei la Cel de-Al 43-lea Congres Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă care va avea loc in perioada 27 – 29 iunie 2024, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Manifestare cu o bogată tradiție în lumea medicală – congresul este cunoscut și recunoscut ca fiind un eveniment de pionierat al activității medicale, de cercetare și de inovare în gastroenterologia și hepatologia românească. Întreaga manifestare încurajează colaborarea multidisciplinară și stabilirea relațiilor profesionale bazate pe pasiuni și preocupări comune.

Programul științific o să fie bazat pe viziunea societății de a păstra o strânsă colaborare cu alte societăți științifice, cât și aspirația de a rămâne într-o foarte bună corelație cu ceea ce se întâmplă la nivel internațional. Cele 5 săli de conferință vor oferi spațiul ideal pentru susținerea unor sesiuni dedicate, unde participanții și lectorii să se lanseze în discuții constructive care să contribuie la dezvoltarea profesională și practica medicală a tuturor celor prezenți.

Nu în ultimul rând, atmosfera colegială și dorința de a împărtăși informații de actualitate constituie prilejul ideal pentru a reînnoi legatura dintre practicieni și industrie.

Sperăm să ne revedem în număr cât mai mare la Cluj-Napoca în 2024!

Cu deosebit respect,

Președinte Congres
Prof. Dr. Marcel TANȚĂU

Organizator: https://gastro2024.medical-congresses.ro/