AL XXII-LEA CONGRES AL SOCIETĂŢII DE NEUROLOGIE DIN ROMÂNIA 2024

Afisari: 1261

Perioada: 05 - 07 IUNIE 2024, SINAIA

Stimați colegi,

Încheiem un an care s-a desfășurat într-un ritm trepidant, un an care ne-a solicitat, dar ne-a și răsplătit.

Societatea de Neurologie din România se afirmă tot mai mult atât pe plan național cât și internațional ca o comunitate științifică puternică și unită.

Excelenta colaborare și comunicare între centrele universitare din țară, între generațiile cu experiență și tinerii neurologi, purtători ai speranțelor noastre într-un viitor mai bun, a permis organizarea unor evenimente științifice de înaltă ținută pe tot cuprinsul țării.

Lansarea strategiei naționale de combatere a bolilor cardio și cerebrovasculare, organizarea primului Forum Național de Neurologie, crearea unei competențe de neuroradiologie intervențională deschisă și medicilor neurologi, înființarea unei acțiuni prioritare destinată neuroreabilitării precoce și prevenirii dizabilității la pacienții cu AVC acut, sau deschiderea de noi centre apte să efectueze tratament endovascular, reorganizarea registrului de scleroză multiplă  sunt alte câteva realizări care au la bază pe lângă foarte multă muncă și o viziune unitară a membrilor conducerii SNR pentru dezvoltarea profesiei noastre.

Anul 2024 are astfel toate premisele pentru a fi un an cu și mai multe realizări, între care, cu siguranță, se va înscrie și al XXII-lea Congres SNR.  

Vă așteptăm !
Cu deosebită considerație,
Prof. Dr. Cristina Tiu, Președinte SNROrganizator: https://congres.neurology.ro/