Al III-lea Congres Național al Societății de Endometrioză și Infertilitate Est-Europeană și A VI-a Conferință Națională a Societății Române de HPV, 2021

Afisari: 252

Perioada: 1 - 3 Iulie 2021
Poiana Brasov, Hotel Alpin


Dragi colegi,
Avem bucuria de a vă invita la cel de Al III-lea Congres Național al Societății de Endometrioză și Infertilitate Est-Europeană și la cea de A VI-a Conferință Națională a Societății Române de HPV. Manifestările se vor desfășura în format hibrid, în perioada 1-3 iulie 2021 la Hotel Alpin, Poiana Brașov, dar și Online – prin transmisie directă pe platforma dedicată celor două evenimente.

Programul evenimentelor va fi unul amplu și dens, variat și provocator. Dorim ca această manifestare să fie un prilej de a comunica propria experiență, într-o dezbatere științifică de înaltă ținută, alături de importanți invitați din România și din străinatate.

Ca urmare a adoptării deciziei nr. 32 de către Comitetului Național pentru Situații de Urgență, Organizatorii Congresului Național de Endometrioză și Infertilitate Est-Europeană și Conferinței Naționale a Societății Române de HPV vă invită să participați fizic la manifestări DOAR PE ACEIA dintre dumneavoastră care SUNTEȚI VACCINAȚI.

Acest lucru ne permite accesul unui număr mai mare de participanți în sala de conferință, precum și renunțarea la purtarea măștii de protecție.

Ne pare rău că nu putem orgniza aceste evenimente pentru toți cei doritori să participe și îi așteptăm cu drag pe cei care nu vor veni fizic să ni se alăture online.

În acest sens, odată cu efectuarea înregistrării, avem rugămintea de a ne ajuta și cu transmiterea dovezii de vaccinare pe adresa de email ionut.tosa@palomatours.com

Vă încurajăm să trimiteți cât mai multe rezumate, care vor fi selecționate ca prezentări orale și postere în cadrul programului științific.

Endometrioza este o boală cronică cu multiple aspecte anatomo-clinice, iar multidisciplinaritatea și abordarea interdisciplinară reprezintă standardul de tratament, de aceea încurajăm participarea la congresul nostru a medicilor din specialițăți multiple. Manifestarea de anul acesta își propune să adune profesioniști în chirurgia minim invazivă a endometriozei și tratamentul infertilității, atât din țară cât și specialiști de renume internațional.

Simultan va invităm să participați la Conferința Națională a Societății Române de HPV, care va reuni specialiști din diferite specialități medicale precum obstetrică-ginecologie, medicină de familie, ORL, dermatologie, neonatologie, boli infecțioase, anatomie patologică. Această manifestare multidisciplinară aduce în prim plan actualitățile internaționale asociate infecției cu virusul Papilloma uman și respectiv patologia complexă pe care o cauzează.

Vă așteptăm cu drag,
Prof. Dr. Elvira Brătilă,
Președinte Al III-lea Congres Național de Endometrioză și Infertilitate Est-Europeană”
Prof. Dr. Radu Vlădăreanu,
Preşedinte A VI-a Conferință Națională a Societății Române de HPV

Pentru inregistrare click AICI.


Organizator: https://hpv-endometrioza2021.medical-congresses.ro/