Al VII-lea Congres National de Psihiatrie

Afisari: 395

Dragi colegi,

Am deosebita plăcere de a vă invita la cel de al VII-lea Congres A.R.P.P. care va avea loc în Sibiu în perioada 29 mai - 01 iunie 2019.

Evenimentul va constitui un nou prilej de a ne întâlni, de a afla ultimele noutăți din diversele domenii ale psihiatriei și sănătății mintale. 

Similar edițiilor anterioare, Congresul va cuprinde sesiuni plenare, comunicări orale și e-Postere, workshop-uri și cursuri. Vom avea ocazia de a ne informa despre exemplele de bune practici din țară și din străinătate, vom schimba opinii și vom dezbate probleme importante pentru profesia noastră în cadrul unui Forum care va preceda lucrările Congresului.

Dintre temele propuse menționez - necesitatea înființării unui departament dedicat tinerilor specialiști, aspecte legate de modalitatea de desfășurare a programului Educațional de rezidențiat - analiza resurselor de educație din țară cu propuneri de îmbunătățire a acestui proces, nevoi și particularități ale comunicării A.R.P.P. cu instituțiile guvernamentale, organizațiile de pacienți, mass-media, justiția și, nnu în ultimul rând, cu colegii de alte specialități.

Avem și privilegiul de a ne bucura de frumusețea acestui oraș, cunoscut pentru contribuțiile deosebite la dezvoltarea psihiatriei românești continuate de o echipă de specialiști tineri și entuziaști.

Vă așteptăm cu drag în Sibiu!

Prof. Dr. Cătălina Tudose
Președinte Congresul Național de Psihiatrie 2019
Președinte Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie

Perioada: 29 mai - 01 iunie 2019

Locatie: Hotel Ramada Sibiu

Pentru inregistrare click AICI

Professional Congress Organizer

Ralcom Exhibitions srl

https://az659834.vo.msecnd.net/eventsairwesteuprod/production-ralcom-public/1d632d7ed70e4d34b257fd955f889326


Organizator: https://ralcom.eventsair.com/cnp-2019/