Boala Ficatului Gras Nonalcoolic, factor de risc și vector în deteriorarea calității vieții, 2021

Afisari: 444

Data: 24-25 Septembrie, 2021 - Ediția inaugurală

Locația: Amfiteatrul I.H.R. - Academia Română, București

Desfășurare: Prezență fizică și online

Creditare EMC: Simpozionul este creditat EMC de către CMR.

In atenția medicilor participanți:
Pentru a veni în sprijinul solicitărilor de participare fizică la ediţia inaugurală a Simpozionului Naţional BGFNA, Consiliul Ştiinţific al Simpozionului a decis schimbarea perioadei de desfăşurare pentru 24-25 septembrie 2021, beneficiind de generoasa găzduire a Amfiteatrului I.H.R. al Academiei Române, dând astfel posibilitatea medicilor care doresc să participe să fie prezenţi fizic la lucrări (în limita a 120 de locuri).
Totodată, Simpozionul Naţional BGFNA va fi transmis LIVE, pe cea mai bună platformă de evenimente online, special creată pentru acest eveniment, şi pentru participanţii care nu pot fi prezenţi fizic.

Tema principală a Conferinței: Boala Ficatului Gras Nonalcoolic, factor de risc și vector în deteriorarea calității vieții.

Cei care vor participa fizic la acest eveniment, vor primi CADOU ediția tipărită a Suplimentului Științific al Romanian Medical Journal - Boala Ficatului Gras Nonalcoolic.

Sub egida: Academia de Științe Medicale, Asociația Medicală Română și Societatea Academică de Medicina Familiei

Parteneri științifici: Societatea Română de Gastroenterologie și Hepatologie, Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Societatea Română de Medicină Internă

Web-site: https://bfgna.medica.ro

Organizator: https://bfgna.medica.ro/