Conferinta Nationala Zilele Pediatriei Iesene N.N. Trifan 2024

Afisari: 1383

Perioada: 20 - 22 iunie 2024, Hotelul Internațional Iași

Dragi colegi,

În fiecare an în luna iunie ne întâlnim la Iași pentru a ne bucura de frumusețea teilor, a târgului de oale, a festivalului de film dar si a Zilelor Pediatriei Ieșene, un eveniment tradiție de 36 de ani, care atestă respectul pentru maeștrii nostri și încrederea în viitorul pediatriei românești.

În luna iunie capitala Moldovei își pleacă fața culturală către oameni, pentru a pune în evidență și grija față de suferința copiilor. Vă așteptăm din nou să dezbatem asupra acestui univers în miniatură, care este COPILUL

Sesiunile științifice vor aborda teme din toate specialitățile de pediatrie, neonatologie, chirurgie pediatrică, îngrijiri paliative și urgențe pediatrice. În plus, vom avea sesiuni centrate pe aspectele de etică medicală, responsbilitate morală, spirituală și legală în actul medical pediatric. Nu vom uita nici medicina complementară, care prin câteva din ramurile ei, precum homeopatia, fitoterapia, gemoterapia vin cu soluții reale de alinare a bolii copilului. Elixirul pentru o îmbătrânire fericită este să ai o copilărie sănătoasă.

Vă așteptăm în hora unirii pediatrice la Iași în luna iunie.

Președintele Conferinței
Prof. Univ. Dr. Cristina Gavrilovici
U.M.F. “Grigore T. Popa” Iași

Organizator: https://zilelepediatriei.ro/