Conferința Națională a AREPMF - ediția a VI-a

Afisari: 194

Perioda: 15-18 aprilie 2021

Dragi colegi,
Am lasat in urma un An 2020, dificil, marcat puternic de semnul pandemiei induse de virusul SARS-COV-2.

Cu totii am pierdut oameni dragi, colegi, prieteni, pacienti, cunoscuti, rapusi de COVID-19. 2021 a adus un Nou Orizont: putem invinge infectia prin Vaccinare, putem sa ne facem din nou planuri de Viata, putem Spera!

La inceputul Primaverii, in luna florilor de cires, in perioada 15-18 aprilie a c, va invitam cu drag si respect, sa reluam impreuna, evenimentele pe care le iubim, in care putem imbina din nou, pasiunea pentru stiinta, cu inovatia aplicata in cabinetele noastre.

Imi revine onoarea si bucuria de a va adresa invitatia de a participa la: Conferinta Nationala a Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF), Editia a VI-a, 15-18 Aprilie 2021. Evenimentul profesional- stiintific este prevazut a se derula in mediul on-line.  
Evenimentul va fi creditat EMC.

In numele Echipei AREPMF,  va asteptam cu foarte mult drag, alaturi de noi
Dr. Valeria Herdea


www.conferinte-arepmf.ro/conferinta-nationala-2021

www.arepmf.ro

www.conferinte-arepmf.ro

Taxele de participare achitate vor fi realocate pentru noua perioada de desfasurare a Conferintei.*

*Medicii inscrisi care au achitat taxa de participare si care, din diverse motive nu vor putea participa la eveniment in perioada menționata mai sus, vor avea posibilitatea sa transmită un email la conferinte@arepmf.ro si sa solicite realocarea sumei achitate pentru un alt eveniment AREPMF.

Pentru inscriere click AICI.Organizator: https://www.conferinte-arepmf.ro/conferinta-nationala-2021