Conferinta Nationala a AREPMF 2024

Afisari: 1551

Perioada 7-10 martie 2024, Centrul de Conferinte Poiana Brasov

Dragi colegi,

Fiecare an întâmpinat împreună în echipa AREPMF, din 2014 și până în prezent, s-a materializat în proiecte dedicate comunității medicale.

Fiecare an ne-a unit mai mult, ne-a încurajat să fim creativi, să valorizăm tot ce este mai bun în practica pediatrică și nu numai.

Fiecare an a însemnat muncă acerbă, încăpățânarea de a genera lucruri frumoase, durabile, dezvoltarea unor căi inovative de abordare practică a achizitiilor din știința medicală pediatrică, redescoperirea frumuseții comunicării și încurajării dezvoltării colegilor din interiorul breslei noastre medicale.

Ne-au fost țel: unitatea, respectul, valorizarea fiecărui om, profesionalismul, fidelitatea față de adevărul științific.

Suntem onorați să vă adresăm invitația pornită din inimă de a ne fi alături în călătoria plină de provocări a științei, îmbinării frumosului cu utilul, a bucuriei revederii oamenilor dragi cu pasiunea cercetării, a viselor care prind aripi și devin Realitatea noastră, a tuturor.

Vă așteptăm alături de noi la Poiana Brașov, în perioada 7-10 martie 2024, pentru a sărbători împreună Spirit, Minte și Inimă alături de speakeri inspiraționali de top și modele umane - mentori pentru tânăra generație.

Cu mult drag și respect,
Echipa AREPMF
Dr. Valeria Herdea
Dr. Raluca Ghionaru

Organizator: https://www.conferinte-arepmf.ro/