Conferința Națională de Medicina Călătoriei – ediția VII- Călătorind printre provocări 2023

Afisari: 670

21-23 septembrie 2023, “Călătorim printre provocări”, pentru a VII-a oară, împreună cu Societatea de Medicină de Voiaj, coordonator științific Prof. univ. dr. Adriana Hristea!

Centralizăm și împărtașim despre cine, unde, cum, când, în ce condiții ne poate consilia înainte de călătorie și la întoarcere.

Călătoria poate fi în România, în Europa, în lumea largă. Putem pleca noi sau putem avea musafiri sau persoane din alte țări care au ales să locuiască cu noi.

Cine vine cu noi!

Schimbările climatice și mai ales încălzirea globală afectează fiecare aspect al vieții noastre. Ca atare, vom porni în călătorie fixând repere și selectând cele mai mari provocări.

Vom fi atenți în călătorie la boli care au legatură cu țânțari (malaria, West Nile, etc), rozătoare (hantavirus), apă (holera, Legionella), aer, sol, vom da “spațiu” căpușelor în eveniment și vom face referire la infecții cu transmitere sexuală. Desigur pielea – prima care reacționeaza în multe cazuri– va fi și ea vedeta unei sesiuni.

Vă vom provoca să citiți despre muștele de nisip.

E de la sine înțeles deja că igiena, vaccinarea, gestionarea sănătății mintale vor fi între temele de discuție și dezbatere.

Recomandăm să aveți un glob pământesc lângă dumneavoastră când veți intra în webinar pe zoom!

Cu mulțumiri speciale pentru zecile de profesioniști care ne-au trimis teme de interes până acum, vă așteptăm înscrierea la eveniment accesând linkul: https://houston.ro/inscriere-medicina-de-calatorie/ .

Pentru suport logistic o puteți apela pe Silvia Bînțu, silvia.bintu@houston.ro, 0756.030.393 și pe Luiza Grosu, luiza.grosu@houston.ro, 0733.076.387 – managerul acestui proiect.


“Cei cu care călătorești sunt mai importanți decât destinația în sine” – Vă invităm așadar să dați click pe înscrieri pentru o călătorie în care fiecare participant contează: https://houston.ro/inscriere-medicina-de-calatorie/.


Organizator: https://houston.ro/medicina-de-calatorie/