Conferința Națională de Psihiatrie cu tema “Multidisciplinaritatea și continuitatea serviciilor de îngrijire în sănătatea mintală” 2023

Afisari: 537

Perioada: 7-10 iunie 2023

Dragi colegi,

Conferința Națională de Psihiatrie reunește anual aproximativ 800 de participanți în domeniul sănătății mintale din toată țara.

În anul 2023 Conferința Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie se va desfășura la Hotelul Crowne Plaza din București. Această ocazie ne va oferi prilejul revederii în persoană în orașul unde, cu 100 de ani în urmă, Alexandru Obregia punea bazele psihiatriei bucureștene.

A XV-a ediție a Conferinței A.R.P.P., având ca temă “Multidisciplinaritatea și continuitatea serviciilor de îngrijire în sănătatea mintală”, va avea loc în perioada 7-10 iunie 2023.

Similar edițiilor anterioare, programul științific va cuprinde sesiuni plenare, simpozioane, comunicări orale, postere, cursuri, work-shop-uri și mese rotunde. Conferința se va axa pe de o parte pe nevoia de colaborare inter- și multi-disciplinară în asigurarea unor servicii de calitate și continuitatea acestora, iar pe de altă parte pe necesitatea dezvoltării rolurilor și competențelor necesare unui medic psihiatru într-un asemenea context. Ni se vor alătura invitați de prestigiu național și internațional, care vor contribui atât cu noutăți științifice din domeniu, cât și cu metode de îmbunătățire a îngrijirilor sănătății mintale din România.

Mă simt mai mult decât onorată pentru încrederea acordată în organizarea acestui eveniment științific național și vă asigur, împreună cu membrii Consiliului Director, de o experiență și o oportunitate de interacțiune profesională valoroase.

Vă așteptăm cu drag la București!

Președinte A.R.P.P.
Ana Giurgiuca, presedinte ARPP   

Pentru inscriere click AICI.Organizator: https://evenimente-arpp.ro/