Conferința internațională online “SIGMED IV - VIZIUNI ALE MANAGEMENTULUI CALITĂȚII – INOVARE ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRE CONTINUĂ PENTRU SIGURANȚĂ ȘI CALITATE”

Afisari: 264

Perioada: 11-12 noiembrie 2021

Asociația CREST în perioada 11-12 noiembrie 2021 organizează Conferința internațională online “SIGMED IV - VIZIUNI ALE MANAGEMENTULUI CALITĂȚII – INOVARE ȘI ÎMBUNĂTĂȚIRE CONTINUĂ PENTRU SIGURANȚĂ ȘI CALITATE”.

Partenerii instituționali ai evenimentului sunt: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca și Spitalul Clinic de Urgență "Prof Dr.Agrippa Ionescu" București.

Conferința vine în întâmpinarea nevoilor practice ale profesioniștilor din instituțiile sanitare implicați în implementarea sistemelor de management al calității.

Conferința este axată pe aspecte concrete oferind o abordare comprehensivă a inovării și îmbunătățirii continue a calității serviciilor de sănătate.

Totodată, conferința oferă un excelent prilej de dezvoltare profesională continuă a asistenților medicali și evaluatorilor de spitale, participarea la eveniment fiind creditată cu puncte de educație continuă.

Conferința se va desfășura online pe platforma WEBEX – CISCO. Agenda evenimentului se va definitiva până în data de 7 octombrie 2021.

Informații suplimentare despre Conferință și edițiile anterioare puteți obține pe această pagină web sau prin telefon/fax 0261-877770, 0261-877771 sau e-mail office@crest.ro.

Persoană de contact: Angela SZEKELY - consilier juridic, mobil 0728-112189, a.szekely@crest.ro.

Pentru inregistrare click AICI.

Management organizatoric
Ella Congress & Events


Organizator: https://sigmed.org/