Cursul Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice – EDIȚIA SUCEAVA

Afisari: 501


Cursul Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice – Ediția SUCEAVA va avea loc în data de 23 februarie 2019, la Hotel Mandachi, sala Magnificus –  (Bulevardul Sofia Vicoveanca, nr. 107 – Intrarea in Suceava dinspre Falticeni), începând cu ora 09:00.

Manifestarea îşi propune să ofere medicilor informaţii de actualitate cu privire la prevenţia, depistarea precoce şi tratamentul diabetului şi al complicaţiilor bolilor metabolico-nutriţionale, având ca obiectiv sprijinirea educației medicale continue a medicilor implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet, pentru creșterea calității îngrijirii acestora.

Cursul se adresează medicilor specialiști, primari și rezidenți din diabet, medicină de familie, cardiologie, medicină internă, nefrologie, oftalmologie, endocrinologie, neurologie și chirurgie.

În cadrul manifestării, unii dintre cei mai importanți lectori din domeniul diabetologiei și din domeniile conexe vor fi prezenți cu teme de actualitate și prezentări de cazuri clinice din zona diabetului care vor fi comentate/discutate împreună cu participanții.

Participarea la eveniment este gratuită.

FORMULAR DE ÎNSCRIEREOrganizator: https://societate-diabet.ro/evenimente/curs-srdnbm2019-suceava/