FORUMUL Asociației Medicale Române - EDIȚIA INAUGURALĂ 2024

Afisari: 917

14 iunie 2024, București, Academia Română

Sesiunea comună a consiliilor societăților medicale din România

AMR își propune ca prin acest efort conjugat să se contribuie la repoziționarea medicinei și a profesioniștilor din sănătate acolo unde le este locul, în avangarda și elita societății românești și să contribuie major la comunicarea între toți operatorii din sănătate în scopul ultim de îmbunătățire a sănătății publice.Sperăm ca această primă ediție a Forumului AMR va cuprinde teme de interes general pentru asociațiile medicale și că va fi un nucleu de discuții între profesioniștii din sănătate.

În cadrul forumului președinții societăților vor avea ocazia să prezinte aspecte administrative, legislative, de politici de sănătate, granturi, finanțări, exemple de ghiduri de bune practici, experiența proprie în cadrul asociației la nivel național sau internațional.

Deschiderea oficială a Forumului AMR va fi vineri 14 iunie 2024. Vor participa pe baza invitației primite consiliile societăților afiliate și partenere, academicieni, oameni de cultură și alte oficialități, precum și alte organisme importante în zona medicală.

Organizator: https://amr.org.ro/forumul-amr-congres-national-amr-2024/