Practic MF- Provocările cazurilor nou diagnosticate și ale monitorizării active! 2022

Afisari: 227

A trecut pandemia...ce urmează?!

Răspunsuri:

  • sunt prevăzute creșteri de circa trei ori a bugeteleor pentru prevenție până în 2030 pentru medicina preventivă, la nivel global;
  • adoptarea unor sisteme de sănătate de tip LIFEcare- convergență între wellcare (prevenție) și disease care (tratarea bolilor).

Trăgând o concluzie rapidă focusul este pe prevenție...deci dumneavoastră medicii de familie veți fi principalii jucători în adoptarea noilor planuri.

Până în 2035 când se preconizează că sistemele de LIFEcare vor fi larg răspândite în sistemele de sănătate, haideți pe 06-07 mai la webinar Practic MF- Provocările cazurilor nou diagnosticate și ale monitorizării active!.

Tragem linie și discutăm subiectele care ard acum și concluzionăm cu soluții pe care le veți putea pune în practică începând cu săptămâna de după eveniment....sună bine, nu?!
Conform solicitărilor dumneavoastră și a altor colegi medici de familie aducem la masa virtuală a discuțiilor:

  • diagnosticarea precoce a noilor cazuri de pacienți oncologici;
  • diagnosticarea pacienților cu DZ în cabinetele MF;
  • prevenția....prin nutriție;
  • creșterea numărului de cazuri de boli cronice provenite dintr-o prevenție...deficitară.

Ce spuneți? Ce subiecte vreți să mai dezbateți sau pentru ce subiecte în afara celor de mai sus doriți soluții adaptate prezentului? Scrieți-ne pe mail sau pe pagina facebook a evenimentului https://fb.me/e/1nSCewVdt.

Atenție! Sâmbătă, 07 mai, aveți ocazia să luați cuvântul la sesiunea dezbatere: Afirmații și negații. Soluții și vinovații!. Bineînțeles focusul nu este pe a ”arăta cu degetul”, ci...pe SOLUȚII! Veniți să discutați cu persoane din structurile de conducere ale structurilor din care faceți parte...doar așa puteți găsi rezolvări reale...în echipă!

Participați la webinar și veți beneficia de:

  • Discuții, axate pe soluții, cu colegi din diferite specializări, cu care puteți forma echipe multidisciplinare;
  • Informații esențiale, punctuale, ce vă vor face practica mai ușoară;
  • Prezentări altfel, susținute într-un mediu colegial, relaxat...iar post eveniment veți avea și acces la prezentările pentru care colegii lectori își vor da acordul pentru distribuire;
  • Certificat cu credite EMC.

Haideți să creștem prevenția, în timp ce rezolvăm cazurile cronice rezultate în urma unei prevenții...scăzute!

Pe 06- 07 mai ne vedem, online pe ZOOM! Salvați-vă în calendar webinar Practic MF!


Organizator: https://fb.me/e/1nSCewVdt