Prima ediție a “Zilelor Facultății de Farmacie” 2024

Afisari: 905

Anul trecut a fost pentru noi toți un an aparte, prin sărbătoarea la care am participat cu inima, cu gândul sau nemijlocit, Centenarul Facultății de Farmacie din U.M.F. “Carol Davila” din București. Cu bucurie vă anunțăm și vă invităm să ne revedem în perioada 10 – 12 iunie 2024, la Zilele Facultății de Farmacie U.M.F. “Carol Davila” din București.

Evenimentul se adresează tuturor colegilor care activează în domeniul sănătății, pornind de la prezentul în care ne regăsim, la construirea unui viitor profesional bun al actualilor studenți și al tinerilor alumni, precum și tuturor acelora care sunt implicați în educația lor și last but not least, farmaciștilor care, zi de zi, sunt atât de prezenți în viața noastră a tuturor.

Deschiderea oficială a evenimentului va fi în data de 10 iunie a.c. și avea loc Biblioteca Facultății de Farmacie U.M.F. “Carol Davila” din București, urmând ca lucrările și simpozioanele educaționale să se desfășoare la Hotelul Pullman în zilele 11-12 iunie 2024. Alături de noi vor fi Societatea de Științe Farmaceutice din România, Societatea de Istoria Farmaciei din România, Colegiul Farmaciștilor din România, care vor acredita educațional acest eveniment.

Eveniment doar cu participare fizică.


Organizator: https://sundry.ro/event/zilele-facultatii-de-farmacie-carol-davila-bucuresti/