REZIDERMA Ediţia a VII-a - CONFERINŢA NAŢIONALĂ A MEDICILOR REZIDENŢI, 2020

Afisari: 165

Stimaţi colegi medici rezidenţi,

Societatea Romană de Dermatologie are plăcerea de a vă invita la cea de-a șaptea ediție ReziDerma, Conferinţa Naţională a medicilor rezidenţi, specialitatea Dermato-venerologie, ce va avea loc la Craiova în perioada 03 – 05 aprilie 2020. Cazarea și programul științific vor fi la Hotel “Ramada Plaza”.


Costurile cu înscrierea, transportul centralizat (autocar din centrele universitare), masa şi cazarea (2 nopţi în cameră dublă, câte două persoane de acelaşi sex) vor fi susţinute în totalitate de către Societatea Română de Dermatologie doar pentru medicii rezidenţi din specialitatea dermato-venerologie.


Înregistrările se fac la îndrumătorul de rezidențiat de care aparțineți. Pentru participarea dvs. la acest eveniment este obligatorie trimiterea formularului de înregistrare completat, semnat şi parafat până la data de 28.02.2020 către îndrumătorul de rezidențiat. Lipsa acestui document atrage dupa sine imposibilitatea înregistrării în condiţiile mai sus menţionate. (nu mai beneficiati de gratuitate la cazare, transport și masă).


Medicii rezidenți care nu trimit formularul de înregistrare până la data de 28.02.2020 și doresc să participe la ReziDerma trebuie sa achite costurile aferente transportului, cazării și meselor.


Pentru programul științific, vă rugăm să trimiteți rezumatele prezentărilor pe care intenţionaţi să le susţineţi, menţionând titlul şi autorii nu mai târziu de 01.03.2020 pe adresa de email: office@srd.ro. În cazul în care nu primiți confirmare de primire, vă rugăm retrimiteți.


!Autorii de postere sunt rugaţi să trimită lucrările în format PPT sau PPTX arhivate prin folosire de transfer intermediat (ex. www.transfer.ro, www. fastupload.ro) la adresa office@srd.ro până la data de 01.03.2020. Vizualizarea posterelor va fi posibilă într-un spaţiu special amenajat în cadrul Conferinţei.

aşteptăm,

Prof. Dr. Călin Giurcăneanu, Preşedinte SRD
Dr. Alin Nicolescu, Secretar General SRD
Dr. Magda Constantin, Trezorier SRDOrganizator: https://srd.ro/index.php?view=article&id=435