Simpozion Translational de Oncologie Personalizată - STOP cancer, Bucuresti

Afisari: 1906

Dragi colegi,

În numele Comitetului de Organizare ne revine o desebită plăcere de a vă invita la primul Simpozion Translational de Oncologie Personalizată pentru combaterea cancerului STOP cancer ce se va desfășura în perioada 21-22 Aprilie 2017, București, România, Hotel Crowne Plaza, Str. Poligrafiei nr. 1.

Simpozionul Translațional de Oncologie Personalizată (STOP cancer) se va desfășura sub egida Președenției României, Asociatia STOP Cancer și Fundația Diagnoza Medicală.

La această prima ediție vor participa specialiști oncologi chirurgi, oncologi, patologi români, și cercetători în domeniul științelor fundamentale atât din țară cât și din Statele Unite ale Americii.

Intenția noastră este pe de o parte de a facilita dialogul între oncologii și cercetătorii români indiferent din România și diaspora, pe de altă parte de a crea o platformă de oncologie translațională pentru schimbul de informații și idei între cercetătorii din diferite domenii ale științelor fundamentale și clinicienii oncologi în scopul dezvoltării de proiecte comune.

Prezenţa lectorilor de peste hotare precum şi a dumneavoastră ne onorează şi garantează succesul Simpozionului.

Limba oficială a Simpozionului este Româna.

Vă invităm să vă înscrieți pe situl www.stop-cancer.org

Simpozionul va fi creditat cu credite EMC!

Înregistrare

Vă aşteptăm cu drag!

Comitetul de organizare

Organizator: http://www.stop-cancer.org/