Societatea Romana de Pediatrie organizeaza Conferinta Nationala de Pediatrie – editia 2017.

Afisari: 1292

Avem placerea de a va invita la Conferinta Nationala de Pediatrie, ce se va desfasura la Bucuresti, in perioada  5 – 8 aprilie 2017, eveniment stiintific organizat de Societatea Romana de Pediatrie.

Tematica abordata va face referire la principalele domenii ale pediatriei, fiind dezbatute teme de larg interes pentru practica pediatrica.

Programul stiintific va cuprinde urmatoarele sectiuni: Conferinte, Simpozioane, Comunicari orale si Poster. Lectorii invitati la Secțiunile Conferințe sunt personalitati de prestigiu in domeniu.

La sectiunile Comunicari Orale si Poster vor fi prezentate studii clinice si experimentale din domeniul pediatriei. La aceasta sectiune sunt invitati sa participe cu lucrari stiintifice medici tineri, doctori în medicina sau doctoranzi, precum si alti medici angajati în echipe de cercetare medicala.

In cadrul conferintei se vor lansa: Protocoalele de Diagnostic si Tratament in Pediatrie (editia 2017), actualizate si completate si  tratatul  Esentialul in Pediatrie, ed. a IV-a.

Va asteptam cu drag, avand, ca si pana acum, speranta unei interactiuni stiintifice fructuoase!

Prof. Dr. Marin BURLEA, Presedintele Societatii Romane de Pediatrie

Prof. Dr. Mircea V. NANULESCU, Presedintele Conferintei Nationale de Pediatrie

Prof. Dr. Adrian GEORGESCU, Copresedintele Conferintei

 

Inscriere: http://cnped.ro/2017/inscriere/

Organizator: http://cnped.ro/2017/