Vă gândiți să alegeți dumneavoastră o “altă farmacie”? Din spital, din afara țării, dintr-o companie farma, etc?

Afisari: 413

Perioada: 30 septembrie - 1 octombrie 2022

Când apare subiectul atitudinii personalului din farmacie- adus în atenție fie de un pacient, fie de o persoană care lucrează în sistemul medical, fie de media- una dintre replici este “mergi în altă parte, alege altă farmacie”.
Cât de “s
ănătoasă” este această abordare? Cât de benefică pentru pacient, pentru persoana care a avut o atitudine nepotrivită și până la urmă, pentru întreg sistemul medical?

Ce putem face?

• să evităm persoanele cu atitudine nepotrivită (mai ales de teama conflictelor)?
• s
ă discutăm cu ele (știind cum să facem asta- pentru că putem schimba doar felul în care procedăm noi, nu și ele – doar dacă înțeleg/sunt receptive/ doresc să facă asta)?
• s
ă facem proceduri prin care acea persoană să fie penalizată financiar de managementul farmaciei?

Despre aceste aspecte și despre impactul lor în viitorul apropiat vom discuta cu dumneavoastră la Farma Practic, în perioada 30 septembrie- 1 octombrie 2022.

Ne vor fi alături farm. Paul Andreianu (medicamente deficitare- abordare la nivel European și ce putem face pentru pacientul din România) și alți invitați de excepție!, Conf. univ. dr. Andrei Codruț Nanu cu clarificări despre malpraxisul farmaceutic (diferit de cel medical!), Conf. univ. dr. Mariana Floria (medic primar medicină internă și cardiologie), Sef.lucrari dr. Nicoleta Anton (medic primar oftalmolog- cu tema "Patologia oftalmologica, fata in fata cu farmacistul!), farm. Anca Liana Lobonț (metodele contraceptive în 2022), Dr. Oniceanu Mirela (managementul NAFLD/NASH), Conf.univ.dr. Răzvan Leață (aspecte clinice și de management în hipersensibilitatea dentinară) și alti lectori și invitați speciali, așa cum v-am obisnuit !


Organizator: https://houston.ro/farmapractic/