Webinar ARC Rare - colaborarea internațională pentru boli și cancere rare

Afisari: 300

Perioada: 20 septembrie, ora 15.00, Online

În bolile rare și cancerele rare, colaborarea internațională contribuie la accelerarea progresului, la diagnosticarea mai rapidă și la crearea de registre și baze de date comune și stimularea abordărilor terapeutice inovatoare.

Colaborarea internațională în cercetarea bolilor rare este cheia pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor care trăiesc cu o boală rară.

Te invit la următorul webinar Share Experience moderat de doamna Dorica Dan, pe tema „Colaborarea internațională”, unde vor fi speakeri:

- Arabela Acalinei, președinta European Alliance of Neuromuscular Disorders Associations
- Simone Boselli, Public Affairs Director EURORDIS.

Acesta este linkul de Zoom unde te poti conecta marți, 20 septembrie, ora 15.00:  https://us02web.zoom.us/j/85930996716?pwd=UXhmN3k4ckJac1VNMjRPNWR2ZDh6QT09

Vei putea pune întrebări în timpul evenimentului, dar dacă ai deja unele, dă-mi-le, te rog (fie în scris, fie într-un mesaj audio pe WhatsApp), astfel încât să i le pot transmite doamnei Dorica Dan înainte de webinar.

Share Experience 2022 este un proiect organizat de Alianța Națională pentru Boli Rare România și Asociația Română de Cancere Rare și sprijinit de Sanofi, Bristol Myers Squibb, Novartis și Janssen.

Organizator: https://www.arcrareromania.ro/