Webinarul Stresul, Anxietatea, Depresia – “Tablourile clinice ale sănătății mintale”

Afisari: 559

Perioada: 28- 29 octombrie 2022

Cum evaluați nivelul resurselor sănătății mintale, atât la dumneavoastră, cadrele medicale aka salvatorii, cât și la pacienții care vă trec pragul...cabinetului, farmaciei, spitalului? 

Dacă vă întrebați de unde a "apărut" această întrebare haideți să punctăm câteva aspecte:
1. Pentru societăți, sănătatea mintală bună a cetățenilor contribuie la prosperitate, solidaritate și justiție socială;
2. Se estimează că peste 27% dintre adulții europeni experimentează cel puțin o formă de afectare a sănătății mintale pe parcursul unui an.
3. Cele mai frecvente forme de boli mintale în UE sunt tulburările de anxietate și depresia

Ținând cont de "realitățile" de mai sus, pe 28- 29 octombrie ne întâlnim din nou cu ocazia webinarului Stresul, Anxietatea, Depresia. De data aceasta vom dezbate și vom despica firul cât mai practic pentru aranjarea optimă a Tablourilor clinice ale sănătății mintale.

Împreună cu doamna prof. univ. dr. Mirela Manea, medic primar psihiatru și coordonator științific al webinarului vă așteptăm să vă alăturați dezbaterilor, prelegerilor, discuțiilor interactive ce vor fi pornite de:

  • Conf. univ. dr. Mihnea Manea, medic primar psihiatrie, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” București;
  • Conf. univ. dr. Șerban Turliuc, medic primar psihiatrie, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași;
  • Dr. Armand Frăsineanu, medic primar neurologie, Spitalul Clinic Colentina, București;
  • Psih. Cătălina Constantin, psiholog clinician și psihoterapeut, Centrul Național de Sănătate Mintală și Luptă Antidrog, București.

Înscrieți-vă acum (click aici https://houston.ro/inscriere-sad/) și asigurați-vă locul la 5 sesiuni de prezentări interactive, axate pe soluții adaptate provocărilor actuale pe care le întâlniți în tratarea, diagnosticarea și monitorizarea pacienților cu afecțiuni din sfera sănătății mintale și "extra"veți avea acces la o întreagă sesiune de tip dezbatere (puteți interveni cu întrebări, comentarii, puncte de vedere, experiențe concrete) cu tema: “Abuz, reprimare, impact și soluții”.

Înscrieți-vă rapid printr-un click aici https://houston.ro/inscriere-sad/ sau luați legătura cu colega noastră Andra- 0756 030 372, pentru mai multe detalii și înscriere telefonică.

Revenim săptămânal cu informații noi despre specialiștii cu care veți avea ocazia să discutați și despre temele ce vor face deliciul discuțiilor axate pe soluții adaptate anului 2022 pentru gestionarea cazurilor clinice ale sănătății mintale. Deci dați click pe butonul Interesat(ă) sau Particip pentru a fi la curent cu noutățile.

Link înscriere rapidă (aproximativ 2 min completare date și 2 minute achitare taxă):  https://houston.ro/inscriere-sad/.

Taxă înscriere medici/ farmaciști- 150 lei

Taxă înscriere asistenți/ psihologi: 100 lei


Organizator: https://houston.ro/program-sad/