60
None

ACCES LA TERAPIE GRATUITĂ PENTRU PACIENȚII CRONICI ȘI ÎN STAREA DE ALERTĂ

Alianța Pacienților Cronici din România (APCR), cu sprijinul Bristol Myers Squibb și Roche România le oferă pacienților cu afecțiuni cronice (scleroză multiplă, hemofilie și cancer) consiliere psihologică gratuită. Proiectul a început în starea de urgență și va continua și în starea de alertă, până pe 4 iunie.

Înscrierile la aceste ședințe online de terapie de grup se fac AICI. Sesiunile de consiliere psihologică gratuită se desfășoară separat pentru fiecare dintre cele trei categorii de pacienți cronici, o dată pe săptămână.

“Pacienții cronici au nevoie în continuare de sprijin psihologic din partea unor specialiști pentru a face față anxietăților cu care se confruntă. Mulți dintre noi gestionăm cu dificultate provocările zilnice chiar dacă suntem sănătoși”, spune Cezar Irimia, președintele APCR.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha