None

Centrul medicala MEDAS a inaugurat o nouă clinică medicală în cadrul Unirea Shopping Center

     Centrul medicala MEDAS a inaugurat o nouă clinică medicală în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi. Noua clinică oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice, respectiv consultaţii în ambulator pentru toate specialităţile clinice, precum şi spitazliare de zi, investigaţii de laborator şi investigaţii de imagistică medicală.

     În completarea serviciilor oferite până în prezent prin Centrul de Excelenţă în Urologie pentru depistarea precoce şi tratamentul cancerului de prostată, MEDAS pune la dispoziţia pacienţilor Cabinetul de Chirurgie a penisului şi uretrei.  Având o suprafaţă totală de 2500 m2 şi beneficiind de personal medical profesionist, tehnologie şi echipamente moderne, Clinica MEDAS Unirea dispune de 23 cabinete medicale acoperind toate specialităţile clinice, bază de tratament pentru servicii de fiziokinetoterapie, servicii de stomatologie, servicii de spitalizare de zi, laborator propriu de analize medicale, departament de radiologie şi imagistică medicală.     Proiectul este rezultatul colaboraării dintre MEDAS, Retail Group şi Medical Finance – consultant şi integrator de proiecte medicale, care a asigurat obţinerea soluţiei de finanţare pentru dotarea tehnică cu aparatură a noii clinici. Inaugurat în anul 2004, MEDAS deţine în prezent patru clinici medicale, şase laboratoare de analize medicale din care patru în Bucureşti, unul în Giurgiu şi unul în Piteşti, şi cinci departamente de investigaţii de Radiologie şi Imagistică Medicală. În 2011, compania are în proiect deschiderea unui prim spital propriu.

     "Pe o piaţă medicală privată care promovează un business al serviciilor medicale în folosul pacientului MEDAS îşi propun să dezvolte o cultură a sănătăţii în beneficiul omului", subliniază Dr. Simona Iolanda Ateia- director General Centrul Medical MEDAS.  

Comentarii


Alina B.

Medas??Med-as?? in nici un caz... n-au fost in stare sa faca si antibiograma pt rezultatul pozitiv (stafilococ auriu) al unui exudat nazal, facut BEBELUSULUI MEU DE O LUNA. Solutia lor pt rezolvare pb: refacerea analizei, pe timpul si banii mei. lipsa de interes... macar daca se gandeau ca e vorba de un BEBE si nu poti testa antibiotice pe el.

Jan. 4, 2011, 10:29 a.m.
2
0

ella_33

ar trebui sa zici merci ca nu ti-au lucrat proba prost si sa-ti fi dat un rezultat pe masura- prost. ca altfel ii dadeai copilului antibiotic si te intrebai ii merge tot prost...

Jan. 19, 2011, 11:05 p.m.
1
0

cami

Feriti-va de med-as. Nu sint in stare sa faca o urocultura. M-am dus cu o infectie urinara grava si dupa 5 zile rezultatul a fost : refacerea analizei. Alte 5 zile pe sanatatea mea , acelasi rezultat. Pentru o hemoleucograma pe care orice laborator o face de pe o zi pe alta la ei dureaza 10 zile. Incompetenti. Fura banii pacientilor. Ferriti-va.

Jan. 24, 2011, 10:35 a.m.
0
0

vlad rodica

Asa cum spun altii ,asa spun si eu ; Medas nu face decit sa fure banii cetatenilor. Ca sa aflu un rezultat faringian m-a pus sa fac analizele de doua ori , si imaginati va ca m-a pus sa platesc si manevra de recoltare vreo 80 lei, ceea ce este total ilogic. Ca in final sa ma coste 550 ca sa primesc un tratament pt problema pe care o am . Pur si simplu iti fura banii. Nu recomand nimanui MEDASUL

Aug. 16, 2012, 8:20 p.m.
0
0

Osiris

Am patit-o si eu,iar pacientii care veneau acolo de mai mult timp ziceau ca sunt buni,sunt draguti...Parca asta ne intereseaza pe noi?!Vream sa ni se faca analizele in timp util,fara greseli,incurcaturi si rataciri pe banii nostri,pe santatea noastra.As dori sa imi recomandati si mie o clinica privata ,va rog!

April 3, 2013, 3:05 p.m.
1
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha