46
None

Invitatie conferinta de presa si premiera film documentar endometrioza


Asociația Eu și Endometrioza vă invită în data de 13 martie a.c. la Conferința de presă prilejuită de Premiera primului film documentar de conștientizare a endometriozei din România, Endodyssey, care va avea loc la București, începând cu orele 16.00.

"Documentarul înfățișează în premieră la noi în țară, odiseea vieții alături de endometrioză, într-o călătorie fără precedent în lumea pacientelor care suferă de această patologie, cu tot ce înseamnă ea: speranțe, dureri, renunțări și bucurii! Veți putea afla chiar de la medici și paciente cum arată viața alături de endometrioză și veți putea înțelege pe deplin de ce este important să cunoașteți toate aspectele ei. Pășește pentru prima oară, într-o fascinantă incursiune în Știință, Speranță și Încredere! Vezi în spatele măștilor! Uneori, cele mai frumoase femei poartă un diagnostic greu de dus: Endometrioză! Vino alături de noi să descoperi odiseea femeilor cu endometrioză. Poți trăi Endodyssey?"

Mai jos vă prezint câteva din materialele de promovare ale filmului Endodyssey

Trailer Film:  https://www.youtube.com/watch?v=bRqyGnJ99I8

Mesajul Prof. Dr. Ceana Nezhat, SUA: https://www.youtube.com/watch?v=AsMWUgEJyis
 
Mesajul Dr. Corina Vasile, Italia:  https://www.youtube.com/watch?v=HR-vJG9JHSM

Mesajul  Dr. Voicu Simedrea, Timișoara:  https://www.youtube.com/watch?v=pTcBUE-aPhc&feature=youtu.be  

ENDODYSSEY este o producție @28DCP Production
Realizator: Clarisa Iordache
Producător:  Mario Pancu
Regizor: Paul Decu.
Filmări Aeriene: Mihail Oprescu
Grafică: Emilia Petre, Matei Arnăutu.

Avem convingerea că Endodyssey va schimba pentru totdeauna în bine, destinul celor aproximativ 500.000 de paciente cu endometrioză din România. 
Endodyssey este cel mai recent proiect al Asociației Eu și Endometrioza, singurul ONG activ din România care are drept scop creșterea gradului de conștientizare asupra endomezei, în România și sprijinul pacientelor diagnosticate cu această patologie. Asociația Eu și Endometrioza a fost înființată în urmă cu trei ani, este membru al World Endometriosis Organisation și a reprezentat România la Congresul European de Endometrioză de la Viena, în anul 2018  

Clarisa Iordache
Fondator Asociația Eu şi Endometrioza
Web: eusiendometrioza.ro

Tel: 0752866451

Email: eusiendometrioza@gmail.com

FB: Asociația Eu si Endometrioza

Fb: Endometrioza și Adolescența


 


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha