60
None

Peste 200.000 de copii din intreaga tara au primit ingrijire la Unitatea de primiri urgente a Spitalului „Grigore Alexandrescu”

Unitatea de primiri urgente a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti a inregistrat in ultimii trei ani peste 200.000 de pacienti din intreaga tara, numarul lor crescand constant din 2015, cand a fost dotata cu echipamente medicale si mobilier specific, prin proiectul finantat de Fundatia Vodafone Romania.


Fata de aproximativ 40.000 de urgente pediatrice gestionate in medie, anual, inainte de implementarea proiectului, numarul pacientilor care beneficiaza acum de ingrijire in noua unitate este mai mult decat dublu. In prezent, aici sunt consultati, investigati si tratati intre 250 si 350 pacienti pe zi.


Dotarea noii unitati, realizata prin parteneriatul cu Fundatia pentru SMURD, a insemnat o investitie totala de peste 330.000 de euro, din care suma asigurata prin finantarea Fundatiei Vodafone Romania a fost de 300.000 de euro. Prin acest proiect, capacitatea disponibila a fost marita de la 7 la 20 de paturi de spital, numarul de copii care pot fi tratati zilnic in cadrul unitatii crescand astfel cu peste 320%, de la 125, la 400 de pacienti.


Informatii despre proiectele si activitatile recente ale Fundatiei Vodafone Romania puteti afla urmarind jurnaldebine.

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha