58
None

Zece situații în care ai nevoie de recuperare medicală

1. Atunci când ești afectat la nivelul aparatului neuro-musculo-artro-kinetic de o infirmitate, o disfuncție, un deficit funcțional, o incapacitate (dizabilitate) sau un handicap ce te împiedică să te integrezi optim în societate sau să îți desfășori activitățile zilnice.

2. Când manifești o infirmitate mecanică, senzitivă sau motorie a capului, trunchiului sau membrelor.

3. Când te confrunți cu o incapacitate de îngrijire personală (igienă personală, îmbrăcare).

4. Când te confrunți cu o incapacitate de locomoție sau de poziționare a corpului ce îți afectează activitățile gospodărești sau deplasarea/mișcarea.

5. Când abilitățile necesare activităților tale zilnice sunt diminuate sau depinzi de aparate speciale, echipamente sau însoțitori pentru a le desfășura (urcatul scărilor, urcatul și coborâtul din pat sau în/din autoturism).


6. Când îți lipsește dexteritatea, coordonarea, echilibrul sau rezistența la efort cu care erai obișnuit.

7. Când te confrunți cu un handicap ce îți afectează independența fizică (autoîngrijirea), mobilitatea sau capacitatea de a munci, a te relaxa, recrea sau a avea relații sociale cu ceilalți.

8. Când starea de sănătate și calitatea vieții îți este afectată, iar tu nu te mai simți eficace și eficient în ceea ce faci și întreprinzi.

9. Când dorești să te simți la fel ca înainte, atunci când aveai un grad sporit de autonomie, independență, participare socială și calitate a vieții.

10. Când vrei reduci factorii de risc ce pot agrava bolile de care suferi și să previi apariția complicațiilor, imobilitatea, degenerarea mușchilor, contracturile.

Zece beneficii Imoove ce contribuie la recuperarea medicală și starea de bine a pacienților Socrates Clinic

1. Placa Imoove de echilibru musculo-postural permite un antrenament complet al diverselor grupe musculare.

2. Imoove dispune de o gamă largă de programe pentru reabilitare, sport, fitness, pilates, fizioterapie, stretching, wellbeing și prevenirea îmbătrânirii osteo-articulare și musculare.

3. În doar 3 minute, senzorii Imoove ajută kinetoterapeutul să realizeze un test complet de echilibru, stabilitate și abilitate a pacientului și o evaluare musculo-posturală rapidă.

4. Corpul nostru răspunde natural invitației la regăsire adresate de Imoove, singura placă complexă de exersare a echilibrului musculo-postural din vestul țării care imită perfect mișcările naturale ale corpului. Imoove este un simulator fiziologic al pozițiilor și posturilor zilnice naturale ale corpului.


5. Exercițiile respectă dinamica naturală a corpului, putând fi realizate în repaus sau în mișcare, șezând, culcat sau în picioare, pe vârfuri sau cu un picior în față și unul în spate.

6. Imoove este potrivit atât pentru persoanele active și sănătoase ce înțeleg beneficiile mișcării și au lucrat deja la sală cu diverse aparate, cât și pentru seniorii ce vor să îmbătrânească frumos, copiii ce vor să își îmbunătățească abilitățile psiho-motorii sau persoanele ce se recuperează și care au probleme de echilibru, postură, coordonare a mișcărilor sau orientare în spațiu.

7. Cu Imoove, creativitatea terapeutului și pacientului este nelimitată. Poți imagina zilnic noi exerciții și programe pornind de la cele 700 de variante standard presetate în memoria aparatului și controlabile de la distanță prin Iphone și Ipad.

8. Distractiv și provocator, Imoove menține vie atenția și concentrarea deplină. Imoove e ca un aparat de jocuri video pentru adulți (playstation) cu care nu te plictisești niciodată datorită diversității mișcărilor ludice ce pot fi efectuate și funcției de Dynamic Live Control care corelează utilizarea benzilor elastice cu un joc al culorilor, vizibil pe ecranul aparatului.

9. Siguranța antrenamentului cu Imoove supravegheat de kinetoterapeut, fără risc de accidentări și de rănire, contribuie la îmbunătățirea percepției propriului corp (propriocepției), a preciziei gesturilor și la creșterea sensibilității și reacției la stimulii musculari și tactili.

10. Într-o viață urbană dominată de sedentarism, aparatul all-in-one Imoove, singurul din Timișoara, aflat în dotarea Socrates Clinic, este recomandat pentru practicarea regulată a activității fizice ce ajută la întreținerea frumuseții, vitalității, dinamismului, forței, echilibrului și supleții și împotriva îmbătrânirii premature.

Rezervă acum un program ghidat și supravegheat de kinetoterapie cu aparatul Imoove la recepția Socrates Clinic, la numerele de telefon 0356.262.127 sau 0773.840.070.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha