Al II-lea Congres de Alergologie şi Imunologie Clinică-100 de ani de imunoterapie specifică

Afisari: 2214


     Societatea Română de Alergologie şi Imunologie Clinică (SRAIC), în colaborarea cu VERSA PULS MEDIA, organizează  al II-lea Congres de Alergologie şi Imunologie Clinică-100 de ani de imunoterapie specifică, care va avea loc în perioada 6-8 Mai 2011, la Hotel City Plaza, din Cluj Napoca.

     Preşedinte SRAIC, Profesor dr. Diana Deleanu: „Congresul nostru va sta sub semnul sărbătoririi a 100 de ani de practică a imunoterapiei şi, în acest sens, pe data de 7 mai o sesiune ştiinţifică va fi dedicată prezentării actualităţilor în imunoterapia specifică cu vaccinuri alergenice.”

     Alte teme ale programului ştiinţific sunt legate de prezentarea actualităţilor în alergia la înţepături/muşcături de artropode, urticaria şi angioedemul ereditar, dermatita atopică, astmul bronsic, rinita alergică, anafilaxia, alergia pediatrică etc.

     Congresul beneficiază de prezenţa unor personalităţi importante ale lumii medicale româneşti şi internaţionale, atât alergologi, cât şi din alte specialităţi precum pneumologie, dermatologie, ORL, pediatrie etc.

     Pe site-ul dedicat evenimentului, cei interesaţi pot beneficia de oferta specială, care se aplică doar participanţilor pe baza confirmării prezenţei la eveniment. Pentru a beneficia de preţurile preferenţiale vă rugam să vă exprimaţi optiunea în cadrul formularului de participare.

     Toţi medicii participanţi vor primi diplome de participare şi credite din partea Colegiul Medicilor din România.


Pentru mai multe detalii

Roxana BUGA
Event Project Manager

Telefon: +40(0)31.425.40.49
Mobil: 0727.500.364
E-mail:evenimente@pulsmedia.ro
www.pulsmedia.ro
 

Organizator: http://www.sraic.ro