None

Influrex-adjuvant important in tratamentul bolii gripale

În gripă, ca şi la şah, te aştepţi la o mişcare-surpriză.

Cuminţenia virusului încetează când matematica hazardului modifică "ceva" din construcţia acizilor nucleici.

Violenţa virusului depinde de contextul epidemiologic, terenul pacientului etc. Până la identificarea virusului se scurg zile, săptămâni importante care, efectiv, constituie "spaţiul mort" al terapeuticii moderne. În această perioadă tratamentul simptomatic este suveran.

Influrex şi Influrex Plus conferă bolnavului creşterea imunităţii (echinacee), fluidificarea secreţiilor bronşice, activitatea antitermică şi antiinflamatoare, activitate sudorifică şi de stimulare a diurezei.

Starea generală în gripă poate fi cu simptomatologie minimă (ceea ce este foarte bine) sau poate fi cu o simptomatologie zgomotoasă (febră 39°-40° C, frison, tuse, expectoraţie abundentă cu secreţie purulentă). În anumite cazuri pot apărea complicaţii grave.

Tratamentul cu Influrex diminuează simptomatologia zgomotoasă a gripei, bolnavul suportând mai uşor "capriciile" acestui musafir neinvitat.

Se recomandă parcurgerea următorului algoritm: badijonare cu soluţie pentru frecţie Elidor, pe întreaga suprafaţă corporală, de 4-6 ori/zi, urmată de aplicarea Kinetic Gel, care este un antiinflamator vegetal puternic cu efecte de îmbunătăţire a stării generale prin "deschiderea periferiei" cu eliminarea accelerată de produşi catabolici toxici.

Dacă simptomele respiratorii devin predominante (tuse persistentă, expectoraţie abundentă), Bronhoplant constituie remediul optim.

Administrarea de Influrex câte 3-6 cp/zi reprezintă un factor catalizator pentru ameliorarea stării generale. Observarea atentă a pacientului cu boală gripală este necesară din cauza preschimbării apartenenţei unor complicaţii acolo unde te aştepţi mai puţin.

Aceste complicaţii constituie un eveniment periculos şi nedorit şi se supune unor sancţiuni terapeutice mult mai severe la un nivel profesional adecvat.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha