None

SRATI 2012 - Comunicat de Presă nr. 1

     În perioada 16 - 20 mai 2012, în incinta Centrului Internațional de Conferințe Sinaia, Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă - S.R.A.T.I., Filiala București - S.R.A.T.I., Societatea Franceză de Anestezie și Reanimare, Societatea Israeliană de Anestezie și Societatea Română de Sepsis organizează evenimentele SRATI 2012:

     Al 38-lea Congres al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă Al 6-lea Congres Româno - Francez de Anestezie și Terapie Intensivă Al 4-lea Simpozion Româno - Israelian de Actualități în Anestezie și Terapie Intensivă Al 11-lea Congres al Asistenților de Anestezie și Terapie Intensivă Al 10-lea Congres al Societății Române de Sepsis

     În paralel cu programul ştiinţific se desfășoară expoziţia medicală specializată ATImedica, ediţia a 11-a, manifestare care reuneşte companii de prestigiu din toată țara și care permite participanților să se informeze direct asupra ultimelor inovații în zona aparaturii, instrumentelor și consumabilelor ATI.

     Cu o participare estimată la cca. 1.200 de participanți, evenimentele SRATI 2012 vor continua promovarea celor mai înalte standarde ale practicilor de anestezie și terapie intensivă, realizând și la această ediție o manifestare de înalt nivel științific, onorată atât de prezenţa celor mai importanţi reprezentanţi ai şcolii româneşti de ATI cât şi a unui număr impresionant de invitaţi internaţionali, figuri emblematice ale comunităţii ştiinţifice mondiale.

Declaraţii de presă:

Prof.Dr. Dorel Săndesc Preşedinte Congres Preşedinte Societatea Română de Anestezie şi Terapie Intensivă - S.R.A.T.I.

      Succesul de care s-a bucurat ediţia din mai 2011 a Congresului SRATI constituie desigur o mare bucurie pentru noi dar în acelaşi timp şi o provocare: aceea de a va oferi şi în 2012 o întâlnire deosebită, care să răspundă aşteptărilor Dumneavoastră. (…)

        Programul ştiinţific complex va fi expresia extraordinarei dezvoltări a specialităţii noastre în ultima perioadă şi va fi onorat de prezenţa unui număr important de experţi din lumea întreagă. Aşa cum ne-am obişnuit în ultimii ani, vom acorda o mare atenţie secţiunii didactice destinate medicilor rezidenţi şi asistenţilor medicali. (…)  

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha