52
None

Carte ESENTIAL IN CARDIOLOGIA PEDIATRICA - Editura Amaltea


NOU: Ultimele exemplare ale tratatului “Esentialul in Cardiologia Pediatrica” pot fi achizitionate ACUM cu un superdiscount de 50%. Acceseaza link-ul: https://amaltea.ro/esentialul-in-cardiologia-pediatrica si introdu codul promo “50MED” in cosul de cumparaturi, inainte de a finaliza comanda.

Cartea prezinta spectrul complet al patologiei cardiace pediatrice si se adreseaza in primul rand pediatrului si medicului de familie, primii care trebuie sa recunoasca si sa evalueze corespunzator starea de sanatate a micilor pacient, mai apoi cardiologilor, cardiologilor pediatri, chirurgilor cardiovasculari pediatri, dar si celor care vor sa isi structureze/actualizeze cunostintele.

Tratatul ofera informatii cu privire la cele mai frecvente probleme intalnite in practica zilnica, esentiale pentru a evalua si trata pacientii in mod eficient si rapid, ceea ce o face un instrument necesar activitatii clinice de zi cu zi din cabinet sau spital.

De ce “Esentialul in”? Pentru ca lucrarea este, in fapt, sinteza in 600 de pagini a unui tratat ce ar fi avut, probabil, 2000 de pagini. Tot ceea ce este important si actual in domeniu veti gasi in aceasta lucrare exceptionala, conceputa pentru a fi instrumentul ideal de invatamant si lucru.Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha