60
None

Soluții Brother de imprimare și scanare pentru spațiile medicale

Sistemul medical este în centrul atenției în ultimul timp. Speranța de viață este tot mai mare, tehnologia modernă susține tot mai mult lupta cu maladiile, presiunea asupra personalului medical, de a cunoaște și de a aplica cele mai noi descoperiri medicale, este în continuă creștere.

În acest context, buna gestionare a activității administrative a clinicilor și spitalelor este vitală, deoarece ea trebuie să susțină actul medical prin eficiența proceselor administrative.


Cu o experiență îndelungată la nivel european în sistemul medical, Brother înțelege nevoile unităților medicale moderne de-a lungul întregului parcurs al pacientului și propune echipamente care simplifică parcurgerea fiecărei etape: servicii ambulatorii, internare, act operator, externare și administrare tratament.


Pentru ca personalul de specialitate să se poată concentra asupra actului medical, echipamentele Brother acoperă nevoi precum: imprimarea documentelor medicale cu asigurarea securității datelor în contextul GDPR și al confidențialității pacienților, gestionarea informațiilor pacienților prin scanarea și arhivarea documentelor medicale și analizelor în baza de date a unității la care să aibă acces rapid specialiștii, identificarea corectă a pacienților internați prin utilizarea brățărilor de identificare pentru evitarea oricăror greșeli și pentru rapiditatea intervenției de urgență. Gestionarea sigură și durabilă a echipamentelor medicale prin etichete dedicate inventarierii și gestionarea medicamentelor, atât prin stricta supraveghere a stocurilor, cât și prin aplicarea etichetelor cu scheme de tratament personalizate, sunt și ele  foarte importante.


Importanța imprimării documentelor se vede atunci când sunt utilizate mai multe formate de hârtie – documente A4, formulare dedicate pentru trimiteri sau rețete, iar echipamentul trebuie să fie capabil să imprime rapid, fără a schimba manual hârtia, fără a fi zgomotos și fără a ocupa mult spațiu în cabinet sau în zona de recepție a pacienților. Brother are o gamă largă de echipamente care îndeplinesc aceste cerințe.

Securitatea datelor de pe documentele imprimate este o nevoie majoră, mai ales dacă vorbim de echipamente poziționate în zona de recepție sau de spații comune. Secure Print+ de la Brother, suportat de o serie de imprimante, permite utilizatorului să trimită spre imprimare un document, iar acesta să se tipărească efectiv numai după ce utilizatorul se autentifică cu un card ID NFC. În felul acesta documentele nu pot ajunge în alte mâini și nu așteaptă imprimate pe echipament sub ochii tuturor.


O soluție modernă pentru siguranța pacienților este utilizarea brățărilor de identificare dedicate sistemului medical. Printre beneficiile utilizării unei astfel de soluții se numără corecta gestionare a persoanelor din incinta spațiului medical, posibilitatea integrării unor coduri de identificare în sistemul centralizat al unității medicale pentru a gestiona corect procedurile și tratamentele acordate fiecărui pacient, posibilitatea intervenției rapide în cazuri de urgență sau de incapacitate a pacientului.

Brother, in urma colaborării cu unități medicale ultramoderne, a înțeles că o soluție pentru imprimarea brățărilor de identificare trebuie să fie portabilă – pentru zona restrânsă de recepție sau pentru circulare între saloane, trebuie să fie rapidă, trebuie să poată utiliza consumabile adaptate mediului spitalicesc și vârstei pacienților, ca de exemplu, în maternități. Astfel a luat naștere echipamentul TD2130NHC, care funcționează fără conectare la computer și poate imprima și etichete, extrem de utile în activitatea de recoltare a analizelor pacienților.

Informații despre gama de echipamente de imprimante și scanere Brother dedicate spațiilor medicale și despre beneficiile utilizării lor, au fost sintetizate de într-o secțiune specială a site-ului Brother. Obiectivul Brother este să susțină fluxul administrativ și medical, astfel încât personalul dedicat să se poată concentra asupra tratării pacienților.


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha