None

Tratamentul natural al bolii spasmofilice

Calciul şi magneziul biologic activi, extraşi extrase din cochiliile de scoică prin tehnologii originale, reprezintă o sursă benefică pentru pacienţii cu deficit în acest tip de minerale.

Să luăm ca exemplu boala spasmofilică. care Aceasta se diferenţiază ca o stare ce apare, mai frecvent la tinerele fete, predominant la sfârşitul iernii şi începutul primăverii şi se manifestă printr-un cortegiu simptomatic care poate sugera diagnosticul.

1 - oboseală cu tendinţe de lipotimie, parestezii la nivelul extremităţilor şi în jurul buzelor.,

2 - tremurături, contracţii musculare (cârcei).),

3 - la eforturi minimale apar transpiraţii, tahicardie,.

4 - manifestările psihice sunt dintre cele mai diverse, comportament capricios, depresie, imobilitate în adaptarea la locul de muncă, somn agitat, coşmaruri,.

5 - senzaţie de nod în gât şi chiar de sufocare, care se producesă prin spasmul musculaturii laringiene sau esofagiene.

Prin alcalaza respiratorie, manifestările spasmofilice se accentuează. Se poate vorbi de tulburări trofice manifestate prin piele subţire, lipsită de luciu, fir de păr subţire, casat, mat.

Au fost pacienţi (atât femei, cât şi bărbaţi tineri) care înregistrau zilnic căderi pierderi mari de păr zilnic (atât la femei cât şi la bărbaţi tineri) şi la care, sub administrarea de apiosteomarin, aceste pierderi au încetat brusc şi, mai mult, părul a devenit strălucitor şi puternic.

Nu trebuie neglijat impactul social al acestor afecţiuni care se pot produce în orice loc (serviciu, acasă etc.) pe fondul unei emoţii puternice sau al unei suprasolicitări psihosomatice (examen, concurs sportiv etc.). Crizele care se declanşează prezintă uneori similitudini frapante cu crizele de comiţialitate.

Femeile pot prezenta interferenţe ciclice ( de compensare premenstruală a spasmofilicelor).

În cazul acestei afecţiuni se recomandă apiosteomarin 6 cp/zi (>+2+2) în asociere cu mineralveg câte 3 cp/zi.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha