41
None

CLINICA NEUROPAIN

CLINICA NEUROPAIN isi propune sa raspunda unor nevoi de sanatate ale pacientului care nu sunt abordate corespunzator in sistemul medical si anume: controlul durerii cronice severe, cresterea calitatii vietii bolnavului cu durere de orice cauza, ameliorarea suferintelor pacientilor terminali, cei care necesita terapie paliativa.

NEUROPAIN   este, in acest moment, singura clinica din tara care va poate oferi sansa terapiei revolutionare a durerii cronice severe, prin Terapie Scrambler (neuromodulare noninvaziva) .

CE ESTE SI CUM FUNCTIONEAZA TERAPIA SCRAMBLER:

Terapia SCRAMBLER   este o terapie ce utilizeaza dispozitivul MC-5A (Calmare), in lupta cu durerile cronice sau oncologice.

MC-5A este un dispozitiv medical (clasa a 2-a), certificat pentru a fi folosit in Statele Unite, Uniunea Europeana si multe alte tari de pe diverse continente.Echipa NeuroPain a fost prima echipa din Europa Centrală și de Est care a oferit aceste servicii. Studiile efectuate de colectivul clinicii au fost prezentate la manifestări internaționale prestigioase.

Principiul care sta la baza functionarii dispozitivului MC-5A este cel al „reprogramarii” neuronale folosind curenti de joasa amplitudine transmiși prin electrozi de suprafață amplasați în proximitatea zonelor cu durere severă, ce transmit informații artificiale de tip ”self” și ”nonpain” către centrii nervosi superiori care procesează informațiile dureroase.  In felul acesta creierul este „convins” ca acele centre de durere nu mai exista (principiul ”retrain the brain”).

Pentru pacienții care răspund la terapie, ameliorarea durerilor severese produce rapid și, de regulă, după parcurgerea unui set complet de proceduri, rezultatele sunt durabile în timp. Această terapie permite renunțarea la medicație cronică, nu are reacții adverse, nu dă dependență și /sau adicție, așa cum se întâmplă cu multe din intervențiile convenționale de terapia durerii.

Terapia SCRAMBLER este un tratament extrem de eficient, cu efecte de lungă durată.         

Studiile clinice au arătat că tehnologia reduce cu succes durerea la peste 80 % din pacienţii trataţi.

Respectand protocoalele internationale, Clinica Neuropain (http://neuropain.ro/category/ingrijiri-paliative/) ofera solutii medicale pentru imbunatatirea calitatii vietii, prin ingrijiri paliative la domiciliu (http://neuropain.ro/category/ingrijiri-paliative/),  atat persoanelor care sufera de o boala ajunsa la nivelul in care nu mai raspunde la tratament, cat si a familiilor acestora.

Îngrijirea paliativă este o disciplina medicala nascuta din dorinta de a aduce alinare suferintei pacientului cu boala incurabila sau cronica, atunci cand potentialul de vindecare este redus si speranta de viata limitata.

Respectand protocoalele internationale, Clinica Neuropain (http://neuropain.ro/category/ingrijiri-paliative/) ofera solutii medicale pentru imbunatatirea calitatii vietii, atat persoanelor care sufera de o boala ajunsa la nivelul in care nu mai raspunde la tratament, cat si a familiilor acestora, dupa cum urmeaza: prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea corecta si tratamentul durerii si al altor probleme fizice.

Clinica Neuropain – prin modul de organizare, structura sa şi prin serviciile specializate pe care le oferă, vine în întâmpinarea nevoilor pacientilor cu urmatoarele servicii asigurate la cererea pacientului/familiei sau la recomandarea medicului curant: servicii medicale interdisciplinare, consultații, investigații, terapia durerii si supraveghere medicală continuă 24/7, din Bucuresti si localitatile limitrofe.

Specialitati medicale:

♦ Cardiologie - Dr. Patrascu Natalia

♦ Diabet, nutritie si boli metabolice - Dr. Florea Luminita

♦ Electromiografie

♦ Ingrijiri paliative la domiciliu - Dr. Sandu Lucian

♦ Medicina Interna - Dr. Nan Alexandru

♦ Neurologie - Dr. Dragomir Andreea

♦ Oncologie - Dr. Ciuhu Anda

♦ Second Opinion

♦ Terapia Durerii - Conf. Dr. Copaciu Elena

♦ Apifitoterapie - Dr. Stefan Stangaciu

 

Date de contact:

Adresa: Intrarea Silistraru Nr.  28, sector 6, Bucuresti

Telefon: 021/313.78.69; 0787.742.218

E-mail: receptie@neuropain.ro

Web: http://neuropain.ro/scrambler/

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha