58
None

Înainte ca medicamentul dvs. să fie declarat toxic, descoperiţi medicina energetică folosind terapia ELF

În rândurile următoare vă prezentăm un interviu cu fizicianul Alexandru Muşat, directorul S.C. Q.M. Electronic, producătorul aparatelor individuale de fizioterapie Spiriduş, singurele aparate de acest tip aprobate şi trecute prin probele Ministerului Sănătăţii.

Ce este medicina energetică?

Este o formă holistică de tratament ce urmăreşte ca fiecare celulă, indiferent de tipul ei, să aibă parametrii energetici maximi de funcţionalitate. Aceştia se reflectă în valoarea potenţialului membranei celulare care asigură schimburile de oxigen, bioxid de carbon şi substanţe nutritive, reziduuri, caracteristice proceselor metabolice celulare.

Ce face medicina energetică în domeniul terapiei ELF?

Tehnicile de fizioterapie ELF dezvoltate în secolul XX au demonstrat importanţa stării energetice a structurilor celulare în buna funcţionalitate a organismelor biologice.

Pentru a-şi menţine dinamica metabolică la parametrii optimi, biosul, în evoluţia lui, a ajuns la stadiul de autoreglaj al temperaturii corpului. Realizarea acestui feedback, la organismele biologice cu sânge cald, se face prin mai multe forme de interacţie cu mediul înconjurător, gestionate de diverse sisteme, digestiv, respirator, etc.  O formă de interacţie mai puţin conştientizată în Occident este prin intermediul radiaţiei electromagnetice din mediu. În Orient această energie provenită din fondul radiativ electromagnetic este denumită prana, chi, ki, etc. Dacă în Orient rezonanţa dintre oscilaţiile cerebrale ale unui practicant de Qi Gong, Reiki, aflat în meditaţie şi radiaţia electromagnetică Schumann din mediu, face ca un organism biologic să devină receptor al acesteia, asigurând asiaticilor recuperarea şi echilibrarea energetică, aparatele de fizioterapie miniatură tip ,,Spiriduş” pot face acelaşi lucru pentru noi.

Ce este cromoterapia ?

Cromoterapia, folosită de mii de ani, ascunde un mare secret. Cu cât aura, care reprezintă ţinta cromoterapiei, este mai puternică, cu atât informaţia este mai corect respectată în organism. Cromoterapia poate înseamna un mare pas înainte în medicina actuală. Din păcate, astăzi, majoritatea formelor de tratament recuperatoriu sunt încă dominate, la începutul mileniului III, de chimismul primitiv al medicinei alopate, propus şi susţinut de marile concerne farmaceutice occidentale.

Ce este Spiriduşul?

Din punct de vedere electronic, Spiriduşul este un generator de frecvenţă în domeniul undelor cerebrale. El este o rudă portabilă şi miniaturizată a aparatelor de fizioterapie clasice din cabinetele medicale şi poate fi şansa Dvs. pentru a uita de suferinţe, de boală.

Cum puteţi obţine aparatul:

Bucureşti: 021.240.06.46;

Arad: 0742.520.769;

Oradea: 0726.137.367

Cluj Napoca: 0264.573.327;

Iaşi: 0744.565.494;

Craiova: 0351.413.748;

Galaţi: 0745.501.551

Timişoara: 0726.237.249

În alte localităţi se livrează prin curier sau colet poştal cu plata ramburs.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha