None

Calciu+ Magneziu+ Zinc+ Seleniu

     Produsul complet pentru suplimentarea cu minerale a organismului!

     Compozitia unica a produsului Doppelherz aktiv Calciu+ Magneziu+ Zinc + Seleniu face ca acest produs sa fie solutia completa pentru toti cei care doresc o suplimentare eficienta cu minerale a organismului:

 1. •    Calciul  ( 400 mg) este o componentă de bază a întregului organism şi indispensabilă pentru menţinerea densităţii oaselor. Deoarece substanţa minerală este o componentă principală a scheletului şi îi conferă acestuia rezistenţă, este important să se asigure prin alimentaţie o cantitate suficientă.
 2. •    “Elementul de integrare” Vitamina D3  (2 µg ) controlează absorbţia calciului și contribuie la menţinerea sănătăţii oaselor.
 3. •    Magneziu (155 mg )  pentru musculatură, celule nervoase şi inimă

      Magneziul este un mineral esenţial, pe care corpul nu îl poate produce singur în plus, stocarea magneziului nu este posibilă decât în cantităţi reduse iar, utilizarea în mod repetat a laxativelor şi consumul regulat de alcool extrag magneziul din corp. Magneziul joacă un rol important în activarea enzimelor şi astfel, este indispensabil pentru metabolismul energetic, pentru funcţionarea normală a celulelor nervoase, a aparatului muscular şi a miocardului, care este solicitat zi de zi.

 1. •    Seleniu (20 µg) ca parte componentǎ a enzimelor, este de neînlocuit pentru activitatea acestora și este folosit în schimbul de substanţe la nivel celular. De asemenea, este esenţial pentru protejarea celulelor și important pentru sistemul imunitar.
 2. •    Zincul (8,5 mg) sprijina seleniul  care contribuie la diviziunea celulară normală, la protecţia constituenţilor celulari ȋmpotriva stresului oxidativ și la o funcţionare normală a sistemului imunitar.  
 3. •    Mangan (0,7 mg) pentru formarea oaselor şi protecţia celulară

     Manganul este un microelement ce participă la formarea mucopolizaharidelor. Este implicat ȋn procese de metabolism cu rol important pentru ţesuturile de sprijin şi pentru formarea oaselor. În plus, intră în componenţa enzimelor și are rol în protecţia celulară

     Cu doar o tableta de Doppelherz aktiv Calciu+Magneziu+ Zinc+ Seleniu reusiti suplimentarea eficienta a organismului  prin aportul combinatiei unice de  minerale necesare intaririi organismului:

 • Ajută la prevenirea decalcificărilor la nivelul oaselor şi dinţilor
 • Previne apariţia spasmelor musculare
 • Efect pozitiv asupra creşterii părului şi a unghiilor
 • Ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor şi fracturilor
 • Previne apariţia precoce a semnelor de bătrâneţe
 • Sprijina cresterea imunitatii

      Produsul este disponibil in farmacii la un pret recomandatde 28 RON  

Comentarii


Catalin

Numai eu stiu ce spasme musculare, nervozitate crescută, oboseală, fobii si atacuri de panică induram inainte de a-mi administra Magnerot ( cine n-are prieteni sa-si faca !) ; rezultatele pozitive n-au intarziat sa apara , dupa doar 2-3 saptamani parca eram alt om.

Nov. 4, 2016, 1:26 p.m.
1
0

Florin

Ce medicamente ar trebui sa luam pentru deficitul de magneziu? Un prieten mi-a recomandat Magnerot, care este eficient ptr contractii musculare, hipertensiune, insomnii,bufeuri,frisoane,disconfort abdominal,tremuraturi, neliniste,teama.

Nov. 4, 2016, 6:25 p.m.
1
0

Eugen

Lipsa de magneziu de care sufar, creste odata cu consumul de alcool, cofeina, , excesul de zahar si diuretice.Am rezolvat nesperat de repede aceste probleme administrandu-mi Magnerot, niste pastile de magneziu

Nov. 5, 2016, 6:44 a.m.
1
0

Flavius

Deficienta de magneziu, care are un rol deosebit de important in prevenirea bolilor cardiovasculare si este esential pentru buna functionare a muschilor si nervilor, poate fi suplinita cu pastile de magneziu, Magnerot

Nov. 6, 2016, 7:50 p.m.
1
0

Angela

Pentru ca eram stresat tot timpul - aveam si insomnii prelungite - iar crampele musculare ma sacaiau exact cand as fi dormit, mi-am administrat Magnerot ( niste pastile cu magneziu ) si dupa doar 2 saptamani rezultatele au fost excelente!

Nov. 7, 2016, 6:36 a.m.
1
0

Ake

Sufeream de insomnie, aveam tensiunea marita si uneori eram depresiva din cauza colesterolului marit, dar dupa administrarea de Magnerot ( pastile de magneziu ) mi-am revenit relativ repede, cam in 2 saptamani.

Nov. 7, 2016, 4:26 p.m.
1
0

Cici

Am aflat ca lipsa de magneziu poate fi si cauza stării de vertij (starea de ameteala la schimbarea brusca a privirii) Am aceasta stare la revenirea la normal, dupa ce privesc in sus ma concentrez asupra unui lucru . Mi-a fost recomandat Magnerot, care a dat rezultate f bune doar dupa cateva zile de administare

Nov. 8, 2016, 6:38 a.m.
1
0

Fabian

Magneziul este necesar pentru mai mult de 300 de reactii biochimice din organism. Pentru ca am constatat ca pierderea acestuia duce la contractii musculare, hipertensiune, insomnii,bufeuri,frisoane,disconfort abdominal, am reusit sa suplines foarte bine cu Magnerot, pastile de magneziu, iar rezultatele pozitive au aparut dupa doar cateva zile .

Nov. 8, 2016, 6:47 a.m.
1
0

Sandra

Sotul meu are lipsa de magneziu si asa am realizat si eu ce important este. Adevarul e ca nici nu ma interesa ce alimente contin magneziu si ce nu, dar recent am citit ca Magnerot-ul, niste pastile cu magneziu ajuta la inlaturarea spasmelor musculare, a insomniilor,regleaza tensiunea arteriala. Dupa nici 2 saptamani de tratament era ca nou

Nov. 8, 2016, 7:12 p.m.
1
0

Gica

Am avut o stare cumplita , durere ingrozitoarede cap,stari de voma si foarte multa slabiciune,am luat pastile de Magnerot si mi-am revenit foarte repede.Foarte important este magneziul pt organismul nostru si merita administrat pt ca viata noastra sa fie mai sanatoasa!

Nov. 8, 2016, 9:36 p.m.
1
0

Sergiu

Lipsa de magneziu de care sufar, creste odata cu consumul de alcool, cofeina, , excesul de zahar si diuretice.Am rezolvat nesperat de repede aceste probleme administrandu-mi Magnerot, niste pastile de magneziu.

Nov. 9, 2016, 6:02 a.m.
1
0

Maria

Deficitul de Magneziu genereaza ameteala, cistita, anxietatea, convulsiile, confuzia Hipertensiunea, migrenele, pierderile de memorie, crampele musculare, deficitul de potasiu- sete extrema Iritabilitatea, retentia de lichide, probleme cu inima, depresia, dificultate la inghitire Tratament:Capacitatea corpului tau de a functiona, deci si sanatatea ta vor avea de suferit daca nu primesti suficient Magneziu in fiecare zi. 300 de procese chimice si reactii necesita prezenta acestui mineral. Considera urmatorul fapt: nivelul de Magneziu din organismul tau va creste daca alegi sa consumi produsul potrivit, Magnerot fiind cel mai potrivit.

Nov. 9, 2016, 7:30 p.m.
1
0

Antonia

Sotul meu are lipsa de magneziu si asa am realizat si eu ce important este. Adevarul e ca nici nu ma interesa ce alimente contin magneziu si ce nu, dar recent am citit ca Magnerot-ul, niste pastile cu magneziu ajuta la inlaturarea spasmelor musculare, a insomniilor,regleaza tensiunea arteriala. Dupa nici 2 saptamani de tratament era ca nou.

Nov. 9, 2016, 7:33 p.m.
1
0

Gina

Din cate am tot citit pe aici si in alte reviste alimentele din ziua de azi nu prea mai au un asa mare continut de magneziu din cauza culturilor care nu sunt tocmai bio... Imi spusese un prieten ca a incercat Magnerot si ca s-a simtit mai bine .

Nov. 10, 2016, 9:52 p.m.
1
0

Nyk

Am carenta de magneziu si imi cam trosnesc articulatiile (mai ales dimineata). Cam cat timp ar trebui sa administrez Magnerot pentru a vedea niste rezultate? Multumesc anticipat.

Nov. 11, 2016, 6:45 a.m.
0
0

Marin

Lipsa de magneziu in corp genereaza insomnie, apatie,dureri de cap, anxietate dar am rezolvat aceste deficiente cu pastile de magneziu – Magnerot- in decurs de 2 saptamani

Nov. 11, 2016, 6:47 a.m.
1
0

Casandra

Am insomnii,bufeuri,frisoane,disconfort abdominal,tremuraturi,carcei,neliniste, teama, o prietena mi-a recomandat Magnerot, mi-a spus ca dupa o cura de 2 saptamani se simte mult mai bine.

Nov. 11, 2016, 8:35 p.m.
1
0

Sanda

Am o mare problema cu carceii, in special in timpul sofatului si cand port tocuri. Fac sport de cateva ori pe spatamana, am o dieta echilibrata si cu toate astea carceii tot apar. Un prieten mi-a recomandat Magnerot, un produs pe baza de Mg. Ce parere aveti?

Nov. 11, 2016, 8:40 p.m.
0
0

Sanziana

Deficitul de Magneziu genereaza boli ale rinichilor si ale ficatului, cheaguri de sange, astm bronsic, boli intestinale, deficit de Calciu Hipertensiune arteriala, osteoporoza, oboseala, constipare, tremuraturi, diabetul de tip 2 Tratament:Capacitatea corpului tau de a functiona, deci si sanatatea ta vor avea de suferit daca nu primesti suficient Magneziu in fiecare zi. 300 de procese chimice si reactii necesita prezenta acestui mineral. Considera urmatorul fapt: nivelul de Magneziu din organismul tau va creste daca alegi sa consumi produsul potrivit, Magnerot fiind cel mai potrivit.

Nov. 12, 2016, 7:32 a.m.
1
0

Petruta

Am insomnii,bufeuri,frisoane,disconfort abdominal,tremuraturi,carcei,neliniste, teama, \r\no prietena mi-a recomandat Magnerot, mi-a spus ca dupa o cura de 2 saptamani \r\nse simte mult mai bine.

Nov. 12, 2016, 7:42 a.m.
0
0

Cecilia

Deficitul de Magneziu genereaza hipoglicemie, insomnie, dificultati respiratorii, greata, carii dentare, fertilitate-preeclamsia travaliu prematur, schimbari de stare- depresii, anxietate, dezordini, precum sindromul Reynaud, care poate cauza degeraturi ale degetelor de la picioare, amorteala si schimbari ale culorii pielii. Tratament:Capacitatea corpului tau de a functiona, deci si sanatatea ta vor avea de suferit daca nu primesti suficient Magneziu in fiecare zi. 300 de procese chimice si reactii necesita prezenta acestui mineral. Considera urmatorul fapt: nivelul de Magneziu din organismul tau va creste daca alegi sa consumi produsul potrivit, Magnerot fiind cel mai potrivit.

Nov. 14, 2016, 6:51 p.m.
0
0

Lavinia

Ce medicamente ar trebui sa luam pentru deficitul de magneziu? Un prieten mi-a recomandat Magnerot, care este eficient ptr contractii musculare, hipertensiune, insomnii,bufeuri,frisoane,disconfort abdominal,tremuraturi, neliniste,teama.

Nov. 14, 2016, 7:05 p.m.
0
0

Simina

Lipsa magneziului, care are un rol deosebit de important in prevenirea bolilor cardiovasculare si este esential pentru buna functionare a muschilor si nervilor, poate fi suplinita cu pastile de magneziu, Magnerot.

Nov. 15, 2016, 5:56 p.m.
0
0

Gela

Indispensabil pentru sanatatea dintilor, a oaselor si pentru reglarea tensiunii arteriale, magneziul favorizeaza si absorbtia proteinelor, a calciului si a vitaminelor C si D. Avand deficienta de magneziu am suplinit-o cu succes folosind Magnerot, niste pastile de magneziu, care dupa doar cateva zile si-au facut efectul, scapand chiar si de crampele musculare.

Nov. 16, 2016, 5:29 p.m.
0
0

Vicventiu

Pentru ca eram stresat tot timpul - aveam si insomnii prelungite - iar crampele musculare ma sacaiau exact cand as fi dormit, mi-am administrat Magnerot ( niste pastile cu magneziu ) si dupa doar 2 saptamani rezultatele au fost excelente!

Nov. 16, 2016, 7:43 p.m.
0
0

Dorina

Am avut o stare cumplita , durere ingrozitoarede cap,stari de voma si foarte multa slabiciune,am luat pastile de Magnerot si mi-am revenit foarte repede.Foarte important este magneziul pt organismul nostru si merita administrat pt ca viata noastra sa fie mai sanatoasa!

Nov. 17, 2016, 6:28 a.m.
0
0

Beatrice

Deficitul de Magneziu genereaza ameteala, cistita, anxietatea, convulsiile, confuzia Hipertensiunea, migrenele, pierderile de memorie, crampele musculare, deficitul de potasiu- sete extrema Iritabilitatea, retentia de lichide, probleme cu inima, depresia, dificultate la inghitire. In fiecare zi 300 de procese chimice si reactii necesita prezenta acestui mineral. Nivelul de Magneziu din organismul tau va creste si te vei simti mult mai bine daca alegi sa consumi Magnerot, niste pastile cu magneziu care trebuie luate conform prospectului, numai cate 2 x3 pastile /zi .

Nov. 17, 2016, 6:59 p.m.
1
0

Madalina

Deficitul de Magneziu genereaza boli ale rinichilor si ale ficatului, cheaguri de sange, astm bronsic, boli intestinale, deficit de Calciu, hipertensiune arteriala, osteoporoza, oboseala, constipare, tremuraturi, diabetul de tip 2. In fiecare zi 300 de procese chimice si reactii necesita prezenta acestui mineral. Nivelul de Magneziu din organismul tau va creste si te vei simti mult mai bine daca alegi sa consumi Magnerot, niste pastile cu magneziu care trebuie luate conform preospectului, numai cate 2x3 pastile/zi.

Nov. 17, 2016, 9:28 p.m.
1
0

Veronica

Pentru ca din analize reiesea ca am o lipsa de magneziu, am fost la doctor si i- am povestit ca am citit intr-un articol publicat in revista Sanatatea A-Z ca ar trebui sa iau 12 comprimate de Magnerot pe zi , iar doctorul s-a strambat la mine si mi-a spus ca “ informatiile din revista Sanatatea A-Z sunt eronate si ca Magnerot se ia doar conform prospectului , NUMAI cate 2x3 pastile/zi , dar daca il iei dupa ce citesti ce spun unii pe net sau altii prin articole din reviste - care numai de sanatate nu sunt - nu stiu ce sa spun...e pe propria ta raspundere”

Nov. 17, 2016, 10:56 p.m.
1
0

Miruna

Sotul meu are lipsa de magneziu si asa am realizat si eu ce important este. Adevarul e ca nici nu ma interesa ce alimente contin magneziu si ce nu, dar recent am citit ca Magnerot-ul, niste pastile cu magneziu care trebuie luate conform prospectului numai cate 2 x3 pastile /zi ajuta la inlaturarea spasmelor musculare, a insomniilor,regleaza tensiunea arteriala. Dupa nici 2 saptamani de tratament era ca nou.

Nov. 18, 2016, 7:55 p.m.
0
0

Sabrina

Aveam o stare cumplita , cu dureri ingrozitoare de cap,stari de voma si foarte multa slabiciune, am luat Magnerot, niste pastile cu magneziu, care trebuie luate conform prospectului numai cate 2 x3 pastile /zi si mi-am revenit foarte repede.Foarte important este magneziul pt organismul nostru, in fiecare zi 300 de procese chimice si reactii necesita prezenta acestui mineral si merita administrat pt ca viata noastra sa fie mai sanatoasa!

Nov. 19, 2016, 5:43 a.m.
1
0

Sorina

Ce medicamente ar trebui sa luam pentru deficitul de magneziu? Un prieten mi-a recomandat Magnerot - niste pastile cu magneziu, care trebuie luate conform prospectului, numai cate 2 x3 pastile /zi ; Magneziul este eficient ptr. contractii musculare, hipertensiune, insomnii,bufeuri,frisoane, disconfort abdominal,tremuraturi, neliniste,teama.

Nov. 21, 2016, 7:12 p.m.
0
0

Margareta

O sete extrema, combinata cu retentia de lichide, care se combinau déjà cu probleme date de tensiune ridicata m-au determinat sa incep un tratament cu Magnerot, niste pastile cu magneziu care trebuie luate conform prospectului, numai cate 2x3 pastile /zi si dupa aproximativ 2 saptamani mi-a fost mult mai bine.

Nov. 22, 2016, 7:54 p.m.
0
0

Lamia

Va spun ca am simtit o ameliorare esentiala in nici 2 saptamani dupa ce am luat 6 pastile de Magnerot /zi ( de 3 ori cate 2 ); aveam dese stari de ameteala, carcei si sa nu mai vorbesc despre insomnii.

Nov. 23, 2016, 7:52 p.m.
0
0

Gina

Dupa ce s-a constat medical lipsa de magneziu a sotului meu, am realizat si eu ce important este acesta in corp. Adevarul e ca nici nu ma interesa ce alimente contin magneziu si ce nu, dar recent am citit ca Magnerot-ul, niste pastile cu magneziu ajuta la inlaturarea spasmelor musculare, a insomniilor,regleaza tensiunea arteriala. Dupa nici 2 saptamani de tratament de 3 x 2 pastile pe zi, era ca nou.

Nov. 24, 2016, 10:30 p.m.
1
0

Cezarina

Foarte important este magneziul pt organismul nostru si deficienta de Mg. face ravagii in corp. Am simtit asta pe piela mea, aveam o stare cumplita , ma simteam aproape tot timpul molesit, cu dureri ingrozitoare de cap, stari de voma , dar dupa ce m-a consultat un doctor si mi-a recomandat Magnerot, niste pastile cu magneziu, pe care le-am luat conform prospectului , cate 2 pastile de 3 ori/zi mi-am revenit foarte repede.

Nov. 24, 2016, 10:36 p.m.
0
0

Tavi

O data cu consumul de alcool, cofeina, excesul de zahar si diuretice, creste si lipsa de magneziu de care sufar. Am rezolvat nesperat de repede aceste probleme administrandu-mi la sfatul medicului Magnerot, niste pastile cu magneziu, care trebuie luate conform prospectului, numai cate 2 pastile de 3 ori/zi

Nov. 25, 2016, 5:40 p.m.
1
0

Mia

Am aflat de la medic ca starea de ameteala la schimbarea brusca a privirii - stării de vertij- bufeuri si frisoane sunt cauzate de deficienta de magneziu. Mi-a fost recomandat Magnerot, - niste pastile cu magneziu, pe care le-am luat conform prospectului . Rezultatele au fost nesperate, doar dupa 1-2 saptamani de tratament.

Nov. 26, 2016, 8:59 a.m.
1
0

Leny

Cu ajutorul doctorului am constatat ca lipsa de magneziu din corp duce la contractii musculare, hipertensiune, insomnii,bufeuri,frisoane, disconfort abdominal; eu am reusit sa suplinesc foarte bine lipsa acestuia cu Magnerot, niste pastile cu magneziu, care trebuie luate conform prospectului si dupa nici 2-3 saptamani am uitat de carcei si de insomnii.

Nov. 26, 2016, 5:44 p.m.
0
0

FLORICA

Am aflat cu mirare dupa ce am facut niste analize ca lipsa magneziului, care are un rol deosebit de important in prevenirea bolilor cardiovasculare si este esential pentru buna functionare a muschilor si a nervilor, poate fi suplinita cu Magnerot- pastile cu magneziu, care trebuie luate conform prospectului. Am scapat de spasme musculare si insomnii in nici 2 saptamani.

Nov. 26, 2016, 10:19 p.m.
1
0

Tudora

O ameteala sacaitoare, stari de anxietate si confuzie ma impiedicau adeseori sa ies din casa. M-am simtit mult mai bine dupa ce am facut – la sfatul medicului- un tratament cu Magnerot, niste pastile cu magneziu din care am luat conform prospectului 6 pastile /zi (de 3 ori cate 2,dimineata, la pranz si seara)

Nov. 27, 2016, 5:31 p.m.
0
0

Lola

Sufeream de insomnie, aveam tensiunea marita si uneori eram depresiva din cauza colesterolului marit, dar dupa administrarea de Magnerot (niste pastile cu magneziu) mi-am revenit relativ repede, cam in 2-3 saptamani. Multumesc d-na doctor!

Nov. 28, 2016, 6:02 p.m.
0
0

Solana

Dupa insomnii prelungite si crampe musculare care ma sacaiau exact cand as fi dormit, ceea ce imi genera un stres continuu, uneori migrene,dupa efectuarea unor analize si la indicatia medicului mi-am administrat Magnerot (pastile cu magneziu, recomandate de medic) si dupa ce am luat 6 pastile /zi ( de 3 ori cate 2, dimineata, la pranz si seara), dupa nici o luna, rezultatele au fost excelente!

Nov. 28, 2016, 8:05 p.m.
0
0

Aniela

Crampe musculare, nervozitate crescută, oboseală, cateodata fobii si atacuri de panică, numai eu stiu cat am indurat, nu stiam ce sa mai cred, dar in sfarsit, dupa ce m-am hotarat sa merg la un consult la medic si acesta mi-a recomandat Magnerot (pastile cu magneziu) si dupa ce am luat 6 pastile /zi ( de 3 ori cate 2 , dimineata, la pranz si seara) rezultatele pozitive n-au intarziat sa apara , iar dupa doar 2-3 saptamani parca eram alt om.

Nov. 29, 2016, 8:09 a.m.
0
0

Dida

Mai ales dimineata imi trosnesc oasele si conform analizelor efectuate am descoperit o carenta de magneziu. Cam cat timp ar trebui sa iau Magnerot ( pastilele alea cu magneziu) pentru a vedea niste rezultate? Multumesc anticipat.

Nov. 29, 2016, 10:06 p.m.
0
0

Kira

Ptr ca am descoperit de curand ca am tensiunea ridicata din cauza lipsei de magneziu , la indicatia doctorului am inceput un tratament cu Magnerot ( pastile cu magneziu din care am luat , conform prospectului cate 6 pastile /zi ( de 3 ori cate 2, dimineata, la pranz si seara ) si dupa aprox. o luna de zile ma simt mult mai bine.

Dec. 1, 2016, 9:54 a.m.
0
0

Glia

Citandu-mi analizele doctorul a constatat o lipsa de magneziu 1,57 si mi-a prescris Magnerot ( cate 2 pastile de 3 ori /zi, dimineata, la pranz si seara ) si dupa aproximativ 2 saptamani simptomele ( cap tulbure, greu, ameteli,slabiciune, somnolenta ) s-au ameliorat mult, imi este mult mai bine.

Dec. 1, 2016, 2:41 p.m.
0
0

Ada

Chiar nu e de gluma cu lipsa magneziului, sunt incredibile reactiile pe care mi le dadea deficienta de magneziu din corp: insomnie, carcei, slabiciune generala. Doctorul mi-a prescris Magnerot ( cate 2 pastile dimineata , la pranz si seara ) si dupa 2-3 saptamani eram din nou in forma.

Dec. 1, 2016, 4:55 p.m.
0
0

Tia

Acum 3 ani in timpul verii am avut un "atac" in sensul ca deodata am simtit lipsa de aer....si m-am simtit ca si cand o nicovala imi apasa pieptul... am mers la policlinica unde mi s-a facut o electrocardiograma la inima si mi s-a luat tensiunea ; dupa o injectie cu magneziu totul a revenit la normal (am urmat 1 luna si un tratament cu Magnerot) si de atunci nu am mai avut absolut nici o problema.

Dec. 1, 2016, 11:19 p.m.
0
0

Paulina

Mi se intampla sa am lipsa de aer, care se suprapunea uneori cu o anxietate care este ingrozitoare. Mereu fac atacuri de panica gandindu-ma ca este inima si ca as putea pati ceva, dar iau Magnerot (2 pastile de 3 ori/zi) si este ok. Multa lume are aceasta problema, dar la mine stresul este mare si corpul meu elimina mult magneziu.

Dec. 2, 2016, 9:33 a.m.
0
0

Aura

Aveam o durere surda ,o senzatie de disconfort toracic in partea dreapta, am facut o multime de investigatii , chiar si radiografii pulmonare, doctorul mi-a zis ca nu am nimic la plamani, am mers si la psihiatrie si mi s-a spus ca am stari de anxietate si sufar de depresie si mi-a prescris Magnerot (2 pastile de 3 ori/zi) si ce credeti ? dupa aproximativ o luna nu am mai avut atacuri de panica .

Dec. 2, 2016, 12:38 p.m.
0
0

Gela

Buna! Si eu am patit exact la fel (stres, nervi, anxietate, depresie ) si m-am prezentat la medic si mi-a spus ca e lipsa de magneziu. Eu am tinut o cura cu Magnerot vreo 2 luni si mi-am revenit. Este ieftin , nu ca produsele-reclama :)

Dec. 2, 2016, 8:13 p.m.
0
0

Ionela

Intr-o seara mi s-a facut rau, spasme musculare in diverse zone ale corpului (picioare, maini, ochi, spate etc., rar in aceleasi locuri), o durere surda, vaga in zona inimii si mana stanga, durere vaga si difuza in toti muschii in special maini si picioare, ma simteam f. obosita, fara putere, iar cand incerc sa dorm imi simt muschii moi, un fel de tremur usor in ei, si adorm greu din cauza asta. Am luat Magnerot, (2 pastile de 3 ori/zi) si dupa vreo luna am simtit o ameliorare evidenta.

Dec. 3, 2016, 9:56 a.m.
0
0

Geea

O simpla depresie netratata poate sa conduca la stres, nervi, anxietate ,ca urmare a anxietatii asociate. Am fost la policlinica si dupa ce am luat vreo luna Magnerot (2 pastile de 3 ori/zi) m-am simtit foarte bine, parca eram alt om...

Dec. 4, 2016, 7:58 a.m.
0
0

Tina

Lipsa de magneziu de care sufeream imi provoca somnolenta, apatie, cascat. Numai dupa ce am aflat de Magnerot ( noroc cu nora mea care este medic ) si am luat vreo luna (2 pastile de 3 ori/zi) , am uitat complet de acest disconfort

Dec. 4, 2016, 1:45 p.m.
0
0

Anita

Eu am avut o carenta severa de magneziu si am avut cateva crize de fibrilatie atriala... Nu e de gluma cu magneziul asta, dar am luat Magnerot (2 pastile de 3 ori/zi) si mi-am revenit, sanatate tuturor !

Dec. 4, 2016, 6:18 p.m.
0
0

Veta

Eu nu asimilez magneziul usor si am trecut prin stari de depresie mari si intr-un final , in urma unor analize mi-a fost recomandat Mgnerot si dupa aproximativ o luna de tratament (2 pastile de 3 ori/zi) imi ies bine analizele si in primul rand ma simt eu mai bine , nu aveam idee cat de important este magneziul pentru organism.

Dec. 4, 2016, 7:53 p.m.
0
0

Lori

Buna ziua, mult timp am neglijat , dar dupa ce mi-am facut analizele si mi-a iesit o carenta de magneziu mi-am dat seama cat de important este acesta pentru organism si am inceput sa iau , la recomandarea doctorului, Magnerot (2 pastile de 3 ori/zi) dupa aprox. o luna de tratament am vazut schimbarile si acum nu ma mai pot lipsi, doar ca problema importanta este sa-l iei pe cel care e bun, prin farmacii gasim de toate, dar asta nu inseamna ca toate sunt si bune sau de calitate.

Dec. 5, 2016, 6:59 a.m.
0
0

Cara

Pentru cei cu ameteli... si eu am avut si am citit mult despre cum se trateaza... singurele efecte au avut pastilele cu magneziu, Magnerot pe care le-am luat cate 2 pastile de 3 ori/zi,dar nu trebuiesc luate mult timp... sper sa va fi fost de ajutor! o zi buna!

Dec. 5, 2016, 5:57 p.m.
0
0

Lary

Dupa 3 zile de ameteli urate, am luat niste pastile cu magneziu, Magnerot , cate 2 pastile de 3 ori/zi, la sfatul unei prietene. Bineinteles ca nu ma asteptam la minuni, dar ea s-a produs. Dupa primele pastile am simtit ca mi s-a luminat capul si am fost alt om.

Dec. 6, 2016, 6:50 a.m.
0
0

Viola

Pe langa ameteli, eu mai am si probleme de concentrare, senzatie de presiune in ureche, vedere neclara, dureri spre inima, probleme cu colecistul de fiecare data cand vine sezonul rece. Ametelile apar mai des cand vin de la frig la cald, cand intorc capul stanga dreapta, cand ma uit in jos sau in sus...dupa consultatie mi s-a recomandat Magnerot, cate 2 pastile de 3 ori /zi. Ma simt mai bine, desi nu am decat cateva zile de tratament...

Dec. 6, 2016, 10:06 p.m.
0
0

Iva

Uneori mi se intampla ca atunci cand ma ridic brusc de pe un scaun , pat etc. sa am senzatie de lesin ( mi se intuneca privirea) si inima parca imi bate mai tare ... oare de la ce sa fie ? doctorul de familie mi-a spus ca am o carenta de magneziu si ca ar trebui sa fac un tratament cu Magnerot, niste pastile cu magneziu. Mentionez ca sunt o tipa slaba si inalta ...ma ingrijoreaza aceasta stare...

Dec. 7, 2016, 9:23 a.m.
0
0

Becky

De vreo doua zile sunt din nou cu capul in " sfere-nalte" si iar am probleme cu carceii. Nu asa rau ca data trecuta , dar destul. De data aceasta simt si o apasare la baza craniului. Am inceput sa iau Magnerot, niste pastile de magneziu de 3 ori/zi cate 2 pastile, pentru ca lipsa lui ar putea fi una din cauze ( il iau la sfatul sotului unei prietene cate este medic neurolog)

Dec. 7, 2016, 1:16 p.m.
0
0

Luna

Ma simt foarte nervoasa, fac eforturi mari sa vorbesc normal. Cel mai mult ma deranjeaza ca mi se incetoseaza privirea si se amesteca toate literele si cifrele de nu pot intelege ceea ce citesc. In plus ma chinuie durerea de cap, ameteala, dureri musculare si...frigul. Am inceput sa iau Magnerot, desi nu am decat de 2 zile, ma simt mai bine.

Dec. 7, 2016, 3:43 p.m.
0
0

Rita

Si eu am dureri de cap si amețeli,când stau in pat si ma ridic brusc ma ia amețeala, țiuit in urechi,imi bate inima mai repede si mai mereu ma doare in ceafa pe partea dreapta,mai ales când conduc mai mult, am făcut control la ochii si nu am nimic ,ce ar trebui sa fac? Un prieten zice ca e de la lipsa de magneziu din corp, mi-a spus ca m-ar ajuta Magnerot, niste pastile cu magneziu... Stie cineva ?

Dec. 8, 2016, 6:58 a.m.
0
0

Fila

Pentru starile mele de ameteala, aparitia destul de frecventa a carceilor, a crampelor musculare si a frisoanelor, sora mea, care a trecut prin aproximativ aveeasi stare, si stia de la doctor, mi-a spus sa iau Magnerot – niste pastille cu magneziu- si dupa aprox. 2-3 saptamani ma simt mult mai bine, mi-am gasit linistea. Vorbind si cu prietenii despre lipsa magneziului din corp am aflat ca informatii complete se gasesc pe site-ul despremagneziu.ro O sa iau in continuare ca simt ca-mi face bine.

Dec. 8, 2016, 8:01 p.m.
0
0

Dora

Toata lumea stie ca alimentele din ziua de azi nu prea mai au un asa mare continut de magneziu din cauza culturilor care nu sunt tocmai bio... Suplimentele, nu stiu care or mai fi bune, ar fi baza. Imi spusese un prieten ca a incercat Magnerot - si ca s-a simtit mai bine .Tot cautand date despre magneziu si mai ales despre problemele pe care le genereaza lipsa sa din corp , am gasit informatii complete pe site-ul despremagneziu.md

Dec. 8, 2016, 9:22 p.m.
0
0

Arina

Am descoperit de curand , dupa ce mi-am facut niste analize, ca starea depresiva si spasmele musculare ma chinuiau din cauza deficientei de magneziu. Doctorul mi-a indicat Magnerot, niste pastile de magneziu pe care le-am luat cate 2 de 3 ori/zi, dimineata, la pranz si seara si starea mea s-a ameliorat considerabil doar dupa cateva zile. Vorbind cu prietenii despre lipsa magneziului din corp am aflat ca informatii complete se gasesc pe site-ul despremagneziu.ro

Dec. 9, 2016, 6:01 a.m.
0
0

Dina

Dupa ce mi-am facut niste analize am constatat ca lipsa de magneziu este cauza contractiilor musculare, a insomniilor si a frisoanelor cu care ma confruntam; am reusit sa suplinesc foarte bine aceasta carenta cu ajutorul doctorului care mi-a recomandat Magnerot, pastile cu magneziu, iar rezultatele pozitive au aparut dupa doar cateva zile dupa ce am luat cate 2 pastile dimineata, la pranz si seara. Tot cautand date despre magneziu si mai ales despre problemele pe care le genereaza lipsa sa din corp , am gasit informatii complete pe site-ul despremagneziu.md

Dec. 9, 2016, 7:03 a.m.
0
0

Lila

Vorbind cu prietenii despre lipsa magneziului din corp am aflat ca informatii complete se gasesc pe site-ul despremagneziu.ro Asa am aflat ca lipsa acestuia imi genera carcei,tremuraturi, neliniste si mai ales teama. Doctorul mi-a recomandat Magnerot, care a dat rezultate f. bune dupa doar cateva zile de administare a cate 2 pastile de 3ori/zi, dimineata , la pranz si seara.

Dec. 9, 2016, 3:49 p.m.
1
0

Candia

Tot cautand date despre magneziu si mai ales despre problemele pe care mi le generea lipsa acestuia din corp , am gasit informatii complete pe site-ul despremagneziu.md Deficienta de calciu din corp am compensat-o cu un supliment de magneziu; cu ajutorul doctorului am rezolvat nesperat de repede aceasta problema administrandu-mi Magnerot, niste pastile cu magneziu, de 3 ori/zi cate 2 pastile.

Dec. 9, 2016, 5:11 p.m.
0
0

Dany

Vorbind cu prietenii despre lipsa magneziului din corp am aflat ca informatii complete se gasesc pe site-ul despremagneziu.ro Deficienta de magneziu, care are un rol deosebit de important in prevenirea bolilor cardiovasculare si este esential pentru buna functionare a muschilor si a nervilor, poate fi suplinita cu pastile de magneziu, Magnerot. Eu am luat la sfatul medicului cate 2 pastile dimineata, la pranz si seara si dupa 2-3 saptamani nici urma de carcei si stari depresive.

Dec. 10, 2016, 8:55 a.m.
1
0

Nana

Tot cautand date despre magneziu si mai ales despre problemele pe care le genereaza lipsa sa din corp , am gasit informatii complete pe site-ul despremagneziu.md Asa am aflat cine este “de vina” pentru tensiunea marita , ptr. Insomniii si uneori pentru depresiile mele nesfarsite; am consultat si un doctor care mi-a recomandat Magnerot, iar dupa administrarea pastilelor cu magneziu mi-am revenit relativ repede, cam in 2 saptamani.

Dec. 10, 2016, 10:05 p.m.
0
0

Flora

Pentru ca eram stresata tot timpul - aveam si insomnii prelungite - iar crampele musculare ma sacaiau noaptea cand ar fi trebuit sa dorm, vorbind cu prietenii am aflat ca lipsa magneziului din corp poate fi cauza si asa am aflat ca informatii complete se gasesc pe site-ul despremagneziu.ro La sfatul medicului am luat Magnerot ( niste pastile cu magneziu ) si dupa doar 2 saptamani rezultatele au fost excelente!

Dec. 11, 2016, 7:55 a.m.
0
0

Rika

Eram nervoasa aproape tot timpul si numai eu stiu ce spasme musculare, oboseală, fobii si atacuri de panică induram si tot cautand date despre magneziu si mai ales despre problemele pe care le genereaza lipsa sa din corp , am gasit informatii complete pe site-ul despremagneziu.md iar un doctor priceput mi-a recomandat Magnerot; am luat cate 2 pastile dimineata , la pranz si seara iar rezultatele pozitive n-au intarziat sa apara , dupa doar 2-3 saptamani ramasese doar un vis urat.

Dec. 11, 2016, 5:57 p.m.
0
0

Sasa

Magneziul, o minune ptr organism, dar si deficienta de magneziu produce ravagii in corp; toate astea le-am aflat pe site-ul despremagneziu.md Stari de anxietate si confuzie, o ameteala aproape continua ma impiedicau adeseori sa ies din casa. M-am simtit mult mai bine dupa ce am facut – la sfatul medicului- un tratament cu Magnerot, niste pastile cu magneziu din care am luat conform prospectului 6 pastile /zi (de 3 ori cate 2,dimineata, la pranz si seara)

Dec. 12, 2016, 6:02 p.m.
0
0

Edu

Interesant, de tinut minte, eu am aflat de la o prietena despre alt site, despremagneziu.ro de unde am invatat ce important este acest mineral, magneziul, pentru corp. Ma confruntam cu migrene ingrozitoare si eram intr-o permanenta stare de extrema iratibilitate, dar dupa o vizita la medic mi-a fost recomandat tot Magnerot, pastile cu magneziu, pe care le-am luat la fel, zilnic, cate 6/zi si starea mea s-a ameliorat extrem de rapid.

Dec. 12, 2016, 8:09 p.m.
0
0

Mia

Am aflat de pe site-ul despremagneziu.md ca deficitul de magneziu genereaza ameteala, anxietate, convulsii, hipertensiune, migrene, pierderi de memorie, crampe musculare, depresie, ca in fiecare zi 300 de procese chimice si reactii necesita prezenta acestui mineral. Asa am inteles de ce doctorul mi-a recomandat Magnerot, niste pastile cu magneziu, pe care dupa ce le-am luat cate 6 pastile/zi ( 2 dimineata, 2 la pranz si 2 seara ) am rezolvat problemele cu insomniile si carceii, in aprox. 2-3 saptamani.

Dec. 13, 2016, 6:08 a.m.
0
0

Pia

Am citit pe site-ul despremagneziu.ro ca deficitul de magneziu genereaza boli ale rinichilor si ale ficatului, cheaguri de sange, astm bronsic, boli intestinale, deficit de calciu, hipertensiune arteriala, osteoporoza, oboseala, constipare, tremuraturi, diabetul de tip 2. Asa m-am convins ca problemele mele de tremuraturi si carcei se rezolva , la sfatul medicului ,cu Magnerot, niste pastile cu magneziu, pe care dupa ce le-am luat cate 6 pastile/zi ( 2 dimineata, 2 la pranz si 2 seara ) am rezolvat problemele in aprox. 2-3 saptamani.

Dec. 14, 2016, 6:44 a.m.
0
0

Uta

Informatiile aflate de pe site-ul despremagneziu.md ca retentia de lichide, combinata cu problemele date de tensiunea ridicata pot fi cauzate de deficienta de magneziu ,m-au determinat sa incep , la sfatul medicului , un tratament cu Magnerot, niste pastile cu magneziu pe care le-am luat conform prospectului, si dupa aproximativ 3 saptamani mi-a fost mult mai bine.

Dec. 14, 2016, 5:43 p.m.
0
0

Robi

Fara sa fac un efort deosebit oboseam mereu, stare care se combina cu tremuraturi si deseori cu insomnii; am aflat informatii pretioase de pe site-ul despremagneziu.ro si mai ales ce rol important are magneziul in corp. M-am simtit excelent dupa ce in urma unei vizite la medic, am luat Magnerot, niste pastile cu magneziu , care trebuie luate conform prospectului, numai cate 2 pastile de 3 ori /zi

Dec. 15, 2016, 6:20 a.m.
0
0

Anya

Am citit pe site-ul despremagneziu.md ca după oxigen, apă și alimentele de bază, magneziul este cel mai important mineral de care are nevoie organismul uman. Asa m-am hotarat sa consult un doctor si am aflat ca dificultatile respiratorii pe care le aveam, peste care se suprapuneau o stare de anxietate si o depresie severa , proveneau de la deficitul de magneziu. Mi-a recomandat Magnerot, niste pastile cu magneziu pe care le-am luat conform prospectului si dupa aproximativ 2-3 saptamani starea mea s-a imbunatit considerabil

Dec. 15, 2016, 8:03 p.m.
0
0

Papu

Am citit doar o data pe site-ul despremagneziu.ro si mi-am dat seama ca insomniile mele si greata, dublate de o amorteala si schimbari ale culorii pielii erau cauzate de carenta de magneziu din corp. Urmand, la sfatul doctorului , un tratament cu Magnerot , niste pastile cu magneziu pe care le-am luat conform prospectului, cate 6 pastile /zi , (de 3 ori cate 2, dimineata, la pranz si seara) dupa nici 2 saptamani problemele mele se ameliorasera vizibil.

Dec. 16, 2016, 5:42 a.m.
0
0

Ivanka

Informatiile aflate de pe site-ul despremagneziu.md ca retentia de lichide, combinata cu problemele date de tensiunea ridicata pot fi cauzate de deficienta de magneziu ,m-au determinat sa incep , la sfatul medicului , un tratament cu Magnerot, niste pastile cu magneziu pe care le-am luat conform prospectului, si dupa aproximativ 3 saptamani mi-a fost mult mai bine.

Dec. 16, 2016, 5:33 p.m.
0
0

Aysha

Citind pe site-ul despremagneziu.ro am aflat si eu ca magneziul este vital pt organismul nostru si lipsa lui face ravagii in corp. Am simtit asta pe pielea mea, aveam o stare cumplita, ma simteam aproape tot timpul molesita, cu dureri ingrozitoare de cap, stari de voma , dar dupa ce m-a consultat un doctor si mi-a recomandat Magnerot, niste pastile cu magneziu, pe care le-am luat cate 6/zi ( 2 dimineata, 2 la pranz si 2 seara ) mi-am revenit repede.

Dec. 18, 2016, 7:35 a.m.
0
0

Darya

Desi mai citisem in diverse locuri , m-am convins abia dupa ce am intrat pe site-ul despremagneziu.md ca starea de ameteala la schimbarea brusca a privirii bufeuri si frisoane sunt cauzate de deficienta de magneziu. Dupa ce doctorul mi-a recomandat Magnerot, - niste pastile cu magneziu, pe care le-am luat conform prospectului, cate 6 pastile /zi, rezultatele au fost nesperate, doar dupa aproximativ 2-3 saptamani de tratament

Dec. 18, 2016, 4:47 p.m.
0
0

Oxana

Initial am citit pe site-ul despremagneziu.ro , apoi, cu ajutorul doctorului am constatat ca lipsa de magneziu din corp duce la contractii musculare, hipertensiune, insomnii, disconfort abdominal; eu am reusit sa suplinesc foarte bine lipsa acestuia cu Magnerot, niste pastile cu magneziu, care trebuie luate conform prospectului si dupa nici 2-3 saptamani am uitat de carcei si de insomnii.

Dec. 19, 2016, 6:51 p.m.
0
0

Feodora

Cu ajutorul site-ului despremagneziu.md am aflat ca lipsa de magneziu din corp duce la contractii musculare, hipertensiune, insomnii, disconfort abdominal; dupa un control la doctor am reusit sa suplinesc foarte bine lipsa acestuia cu Magnerot, niste pastile cu magneziu, care trebuie luate conform prospectului si dupa nici 2-3 saptamani am uitat de carcei si de insomnii.

Dec. 20, 2016, 7:21 p.m.
0
0

Eiren

Am aflat cu mirare de pe site-ul despremagneziu.ro ca lipsa magneziului - care are un rol deosebit de important in prevenirea bolilor cardiovasculare si este esential pentru buna functionare a muschilor si a nervilor - poate fi suplinita cu Magnerot. Dupa ce mi-am facut niste analize am luat pastile cu magneziu, cate 2 de 3 ori/zi. Am scapat de spasme musculare si insomnii in nici 2 saptamani.

Dec. 21, 2016, 7:09 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha