5
None

Fundaţia Română a Inimii a pus inimile la treabă !

     Fundaţia Română a Inimii şi Societatea Română de Cardiologie a sărbătorit Ziua Mondială a Inimii printr-un eveniment naţional dedicat conştientizării şi educării populaţiei asupra comportamentului preventiv prin adoptarea unui regim de viaţă sănătos.

     Ziua Mondiala a Inimii a fost anunţată printr-o Conferinţă de Presă la care personalităţile invitate precum: Prof. Dr. Dan  Gaiţă - Preşedintele Fundaţiei Române a Inimii, Dr. Dan Deleanu – Preşedintele Societăţii Române de Cardiologie, Prof. Dr. Dragoş Vinereanu - Şef Comisie Cardiologie din Ministerul Sănătăţii, Dr. Raed Arafat - Ministru Secretar de Stat, Prof. Dr. Mircea Cinteză, Conf. Dr. Florin Mitu şi Dr. Ileana Penea au reuşit să aducă în atenţie nevoia unui management modern al bolilor cardiovasculare, reducerea incidenţei acestora prin prevenţie urmărind scăderea mortalităţii cauzate de bolile cardiovasculare cu 10% până în 2015.

     “Noi ne punem inima la treabă, tu ce faci?” A fost întrebarea adresată celor peste 1500 de persoane prezente la corturile de monitorizare a tensiunii arteriale, a riscului cardiovascular în Bucuresti, Timişoara şi Iaşi. Această iniţiativă educaţională preventivă este o atitudine necesară susţinută de expertiza celor 1300 de specialişti cardiologi, membrii ai Societăţii Române de Cardiologie.

www.romanianheart.ro

www.cardioportal.ro

Comentarii


paidollas

Am vazut in TIMISOARA in parc desene ,indicatoare ,pe o alee sparta ca si cum ar fi din LIBIA.Treptele sint da dupa bombardamente,pericol de moarte nu altceva.Prin asocierea cu PRIMARIA TIMISOARA ,pe o tablita,ne trimiteti spre PIEIRE nu sa ne ajutam inima! CRED ca ar trebui o minima decenta cind montati asemenea pancarde,oricum ,nu sint bani pe care sa-i fi muncit!

March 27, 2011, 8:02 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha