11
None

ULTRASUNETE FOCUSATE DE MARE INTENSITATE – HIFU

Tratamente lifting, anti-aging, anti-rid și creșterea fermității pielii cu tehnologie de ultimă generație HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) – tratament neinvaziv, bazat pe stimularea capacității de regenerare naturală a corpului, fără timp de recuperare sau efecte adverse nedorite

HIFU - ULTRASUNETE FOCUSATE DE MARE INTENSITATE

Tehnologia HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este o procedură medicală de mare precizie, cu utilizare in trecut cu precădere în tratamente oncologice, care aplică energia ultrasunetelor focusate local, pentru a distruge țesutul bolnav sau afectat de tumoare. Datorită energiei mari din punctul focal, temperatura din zona țintă poate să atingă nivelul de 65°C-85°C în decursul a câteva secunde, distrugând țesutul țintă prin coagulare necrozată. Temperaturile mai ridicate sunt evitate, pentru prevenirea atingerii punctului de fierbere a lichidelor din țesuturi.

MECANISMUL DE TRATAMENT HIFU ÎN TRATAMENTELE ESTETICE

Ultrasunetele focusate de mare intensitate (HIFU) sunt livrat în SMAS (Superficial Muscular Aponeurosis System), sub forma de fascie, generând o creștere a temperaturii locale în dermisul adânc și țesutul fibros. Când temperatura trece de 47°C (pragul de denaturare a proteinelor), zona de coagulare este generată. Zona afectată este umplută de țesutul/mușchiul învecinat, cauzând creșterea elasticității pielii și dispariția/atenuarea ridurilor.

Datorită mecanismului de regenerare a organismului, celulele pielii din jurul zonei de coagulare eliberează factori de creştere pentru celulele nediferenţiate care se înmulţesc, formează noi celule, fibroblaştii care vor produce mai multe fibre de colagen şi elastină.

APLICAȚII HIFU

Sistemul HIFU MICROSON™ este un aparat de ultrasunete focusate de mare intensitate (HIFU) cu utilizare în tratamente estetice (anti-aging, anti-rid, lifting și creșterea elasticității pielii). Tratamentul cu sistemul HIFU MICROSON™ este unul neinvaziv, sigur, ușor de operat, cu rezultate deosebite și vizibile imediat, care durează în timp, rezultatul maxim fiind atins în timp și vizibile până la 6 luni după tratament.

HIFU MICROSON™ conferă un lifting puternic din adâncul pielii, o reală alternativa la chirurgie estetică. Avantajele principale față de tratamentele de rejuvenare cu laser sau radiofrecvență, o reprezintă adâncimea de tratament și acuratețea cu care energia ultrasunetelor este livrată în țesutul țintă.

• lifting instant sprâncene

• ștergerea sau îmbunătățirea aspectului ridurilor periorbitale

• reducerea dimensiunii porilor

• tratamentul cicatricilor post-acneice

• îmbunătățirea aspectului ridurilor de expresie

• creșterea elasticității pielii prin stimularea structurii de elastină și colagen

• lifting neinvaziv pentru față, gât și zona decolteului

• conturare facială, reducerea gușei duble

• remodelare corporală prin reducerea stratului adipos din zona abdonimală, feselor și coapselor

HIFU MICROSON™ - TRANSDUCERE HIFU DE MARE ACURATEȚE ȘI STABIL

Frecvențele înalte utilizate de către sistemul HIFU MICROSON™, livrează cu precizie cantități mari de energie și leziuni termice delicate de ultrasunete focusate de mare intensitate (HIFU). Sistemul HIFU MICROSON™ este un sistem unic ce vă asigură patru adâncimi diferite pentru tratamente faciale și o adâncime specifică opentru tratamente corporale

1.5mm / HIFU MICROSON™ – atenuarea ridurilor prin promovarea neocolagenezei în straturile dermale superioare și TCP în stratul bogat în colagen de până la 1.5mm adâncime.

3.0mm / HIFU MICROSON™ – lifting facial și regenerarea colagenului prin crearea TCP (Thermal Coagulation Points) în dermisul profund  (3.0mm).

4.5mm / HIFU MICROSON™ – lifting facial non-invaziv prin producere TCP în SMAS. SMAS acoperă musculatura facială și se află la aproximativ 4.5mm adâncime subcutan. SMAS este compus din colagen și fibre elastice și are rolul de a transmite contracțiile musculare către suprafața pielii.

13mm / HIFU MICROSON™ – reducere a grăsimii, prin aplicarea HIFU în zona abdomen sau fese. Creșterea temperaturii în stratul adipos cauzează reducerea acestuia prin coagularea necrotică a adipocitelor la temperaturi mai ridicate de 56ºC

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha