11
None

Pielea cu pori dilatați

Pielea cu pori dilatați este o problemă frecvent întâlnită la persoanele cu lor și la apariția comedoanelor. Este o problemă a pielii care apare atât în adolescență cât și mat târziu, fiind prezentă și în cazul unui ten uscat, matur. Recomandările, în urma unui consult dermatologic, cu eliberarea unui protocol de tratament prescris de medicul dermatolog, poate preveni și trata aceste probleme.

Un protocol corect de îngrijire în funcție de tipul de ten și diagnosticele secundare la nivelul tenului, trebuie să fie unul personalizat și complex. Rezultate optime, cu efect de lungă durată, putem obține prin proceduri medicale tip tratamente combinate: dermabraziune uscată, peeling, stimulare cu microace, needling, mezoterapie, PRP (injectarea cu plasmă proprie). Un accent major punem pe ingrediente active focus conținute în seruri, ingrediente care pătrund în piele stimulând regenerarea celulară, sinteza colagenului și a elastinei cu formarea de fibre noi. Putem trata de asemenea aspectul și efectul în piele pe care îl dă excesul de sebum, tratament în urma căruia nu numai că diminuăm evident mărimea porilor dar aducem și o soluție pe termen lung care constă în menținerea echilibrului hidrolipidic cu efect regenerativ, fără a modifica microbiomul pielii. După aplicarea acizilor AHA și BHA cum ar fi acidul glicolic, citric, lactic, mandelic, salicilic, azelaic sau a peelingului enzimatic, avem un rezultat vizibil imediat, chiar după prima ședință.
Înlăturarea stratului cornos al pielii cu regenerarea keratinocitelor duce la reînnoirea stratului superficial al epidermului. Porii se micșorează vizibil și se previne „re-înfundarea“ lor.
Sinteza de colagen și elastină în straturile profunde ale pielii este îmbunătățită și se formează fibre noi cu piele care devine mai rezistentă și va arăta mai netedă, mai luminoasă, mai fermă, conturul mai uniform, ridurile sunt ameliorate iar cele fine pot dispărea.
Produsele și inclusiv tehnologia aplicată pe parcursul procedurilor în cabinete, au caracteristici specifice care ne permit să aplicăm protocoale de tratament pe pielea cu rozacee, cuperoză, foarte sensibilă sau cu tendință de roșeață. Ingrediente active care joacă un rol direct venotonic calmează și regenerează acest tip de piele, dându-ne posibilitatea aplicării unor protocoale eficiente.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha