47
None

Marți scapi de miopie cu SMILE și vineri ești pe plajă!

Este vară! Tehnica laser SMILE este indicată pentru pacienții cu miopie care vor să se bucure de plajă, de mare, de piscină fără grija ochelarilor sau lentilelor de contact.

SMILE PRO este cea mai modernă tehnică laser, minim invazivă și deosebit de prietenoasă cu ochii, atât în timpul intervenției, cât și după. Procedura durează câteva minute, femtolaserul VisuMax 800 acționează între 7 și 10 secunde în funcție de numărul de dioptrii, urmează apoi extragerea lenticulei de către chirurgul oftalmolog, totul se întâmplă fără durere. Imediat după intervenție, pacientul vede, ușor în ceață la început, apoi din ce în ce mai bine pe măsură ce trec minutele și orele.
Recuperarea este rapidă, în 48-72 de ore, pacientul își poate relua activitățile obișnuite, poate merge la plajă, la piscină, poate să sară cu parașuta dacă își dorește. Viața sa continuă fără ochelari și, în scurt timp, fără chiar să mai conștientizeze că a făcut o intervenție la ochi. Cum deseori îmi povestesc pacienții, rămâne un timp mai îndelungat reflexul de a-și căuta ochelarii purtați o viață, decât senzația operației.
Un alt aspect interesant la SMILE este că e singura tehnică laser cu care putem reduce dioptrii așa mari:

  • miopie până la -10 dioptrii;
  • astigmatism miopic până la -5 dioptrii;
  • miopie și astigmatism miopic până la -15 dioptrii combinate.

Pentru a ști dacă SMILE este tehnica potrivită pentru un anumit pacient, trebuie să efectuăm o consultație și un set specific de investigații. Medicul oftalmolog îi va prezenta întotdeauna pacientului, în cadrul consultației, toate opțiunile pe care le are, deoarece fiecare trebuie să aibă posibilitatea de a alege. Nu consider că ochelarii sunt o problemă, sunt un accesoriu pentru unele persoane, dar altora le aduc un disconfort major, diverse frici. De exemplu, mulți pacienți cu miopie mare trăiesc cu teamă că dacă se întâmplă ceva cu ochelarii, nu au cum să se descurce.
Consider că oamenii trebuie să aibă mai multe variante pentru a-și rezolva problemele de vedere și tocmai asta facem noi la Ama Optimex, le oferim pacienților soluții:

  • ochelari;
  • lentile de contact;
  • o gamă completă de intervenții pentru reducerea miopiei pentru cei cărora își doresc și li se potrivesc: intervenții laser (SMILE, FemtoLASIK, PRK sau PRESBYOND dacă miopia este combinată cu presbiopie) sau ICL Visian și implant în scop refractiv.

În plus, aducem permanent în clinică tratamente și aparate moderne. Suntem prima clinică din România în care s-a efectuat SMILE, în 2014, la acel moment, eu, Conf. Dr. Mircea Filip și Dr. Miruna Nicolae eram printre cei doar 300 de chirurgi din lumea întreagă care efectuau această tehnică. Ulterior, s-a alăturat Dr. Raluca Moisescu echipei de specialiști SMILE, primul oftalmolog care a ales SMILE pentru a scăpa de dioptrii. În 2022, am adus în premieră în România ultima generație a femtolaserului Zeiss, VisuMax 800, cu care realizăm SMILE. Din 2014 până acum am efectuat peste 5000 de intervenții SMILE, având astfel o experiență foarte bogată cu această tehnică.
Pentru toți cei care doresc să se informeze despre reducerea dioptriilor am creat website-ul www.scapadeochelari.ro.

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha